Dolar 34,0973
%0.24
Euro 38,0933
%0.1
Altın 2.875,160
%1.62
Bist-100 9.900,00
%-0.76

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

Oğuzhan Uğur’dan Kılıçdaroğlu’na çağrı! ‘Seçimin ikinci tura kalmasıyla...’

  • İstanbul Gündemi
  • 16.05.2023 - 18:06

Çok sayıda siyasetçiyi konuk ederek milyonlarca izlenmeye ulaşan Youtuber Oğuzhan Uğur, Twitter üzerinden Kılıçdaroğlu’na çağrı yaptı.

OĞUZHAN UĞUR’UN PAYLAŞIMINDA ŞU İFADELER YER ALDI:

“Sn. Kemal Kılıçdaroğlu’nu arayıp söyleyebilirdim bunu ama buraya yazmayı daha uygun buldum.  Kemal bey, gençler sizi Mevzular Açık Mikrofona bekliyor. Uzun zamandır bekliyorlar, fakat seçimin ikinci tura kalmasıyla bu beklenti telefonlarımızı kilitleyecek boyuta ulaştı.  Seçim gecesi yaşandığı söylenen veri krizini, anketleri sormak, ikinci tur için yapılacak net söylemleri duymak istiyorlar. Bu sebeple sizi tekrar davet ediyoruz.”

“SORULAR MEMLEKETİMİZİN GENÇLERİNE AİTTİ”

“Kimileri programımıza katılan gençleri “Babala kitlesi” diye başlıklandırıp, liderlerinin yanlış cevaplarını ya da kötü performanslarını örtmeye çalışsa da, Mevzular Açık Mikrofon bugüne kadar memleketin her köşesinden birçok farklı partiye gönül vermiş, cebine para sokuşturulmamış, eline soru verilmemiş başlığını kendi koymuş 7200 genç ağırladı. Gördüğünüz yüzler, duyduğunuz sorular, birilerinin değil, memleketimizin gençlerine aitti. Gerçek sorular duymak ve hatta belki de gençlerden fikir almak için… Buyurmaz mısınız?”

 

Haber Merkezi – İstanbul Gündemi

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.