Dolar 34,1558
%0.06
Euro 38,2859
%0.11
Altın 2.935,230
%0.06
Bist-100 9.733,00
%-0.98

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

O spikerle ilgili flaş gelişme!

  • İstanbul Gündemi
  • 31.10.2022 - 18:10

Demir, ana haberin sonunda okuduğu mesajında 'Bugün Cumhuriyetimizin 99‘uncu kuruluş yıldönümüydü. Bizi ümmet olmaktan çıkarıp birey olma bilincini, Cumhuriyet aydınlığını, ilmini armağan eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ve tüm şehitlerimizi sevgi ve saygı ile anarken, Cumhuriyet‘i zihninde ve kalbinde yaşayan, yaşatan ve bunu gelecek nesillere aktaran siz bu büyük millet, bu büyük devlet... Atatürk‘ün kurduğu büyük Türkiye Cumhuriyeti ilelebet yaşasın! 29 Ekim kutlu olsun!' demiş, iktidara yakın isimler tarafından ağır şekilde eleştirilmişti.

GÖREVDEN ALINDIĞINI DUYURDU

Bugün ise Demir, sosyal medya hesabından görevden alındığını duyurdu. Demir paylaşımında şunları söyledi:
'TRT tarafından açılan sınavda 36 bin kişi arasından 2. olarak torpilsiz, emeğimle çalışmaya başladığım 18 yıldır da onurla ve gururla mesai verdiğim TRT kurumundan ilişkim kesilmiştir... Destek veren herkese teşekkürler.. Ayrılıklar da sevdaya dahildir.'

MÜCAHİT BİRİNCİ KONUŞMUŞTU

Bu arada, AK Parti MKYK Üyesi Mücahit Birinci, TRT Spikeri Deniz Demir’in canlı yayındaki ifadeleri için görevden alınması hakkında dün açıklamalarda bulunarak, 'Yayında spikerin ağzını kapatamazsın. Ancak sonra gereğini yaparsın, ki yapıldı.' ifadelerini kullanmıştı. 

Göksenin Aktaş - İstanbul Gündemi
 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.