Dolar 34,1413
%0.13
Euro 37,9681
%-0.33
Altın 2.882,160
%0.25
Bist-100 9.888,00
%-0.13

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Murat Keçeciler İYİ Parti’den istifa ettiğini açıkladı!

Murat Keçeciler İYİ Parti’den istifa ettiğini açıkladı!

İYİ Parti STK ve Kanaat Önderlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Burak Akburak'ın Danışmanı Av. Murat Keçeciler, partiden istifa ettiğini duyurdu. Keçeciler’in “İYİ Parti tarih oldu” yorumu dikkat çekti.

  • İstanbul Gündemi
  • 22.06.2023 - 08:22
  • Güncelleme: 22.06.2023 - 14:39

İY İ Parti’de sular durulmuyor. 14 Mayıs ve 28 Mayıs seçimlerinin ardından peş peşe istifaların yaşandığı partiden son istifa eden isim İYİ Parti STK ve Kanaat Önderlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Burak Akburak'ın Danışmanı Av. Murat Keçeciler oldu.

“SİYASET TARLASININ TEMİZLENMESİ GEREKİYOR”

Konya'da düzenlediği basın toplantısında partisinden istifa ettiğini duyuran Keçeciler, şunları söyledi: “İYİ Parti'deki arkadaşların kafası karışık. Bugünkü siyaset tarlasının temizlenmesi gerekiyor. Ne yazık ki bu sistemde vasıfsız ve çapsız siyaset ve siyasetçiler çıkıyor. Sayın Akşener'in 6'lı masadan kalktığında yaptığı açıklamada, 'Ya tarih yazacaklarını, ya da tarih olacaklarını" söylemişti. Seçimlerde de İYİ Parti tarih yazacağız sloganını kullandı netice itibariyle seçimler kaybedildiğine göre İYİ Parti tarih oldu. Yeni bir siyaset kültürüne ihtiyaç var dedik. Ben İYİ Parti'de siyaset yapamayacağımı anladım. 'Kaybedilecek bir kavganın sebebi biz olmayalım' dedik. İstifa ediyorum.”

 

Haber Merkezi – İstanbul Gündemi

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.