Dolar 34,1408
%0.02
Euro 38,0736
%0.42
Altın 2.886,280
%0.03
Bist-100 10.034,00
%1.48

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

Muharrem İnce Ümraniye’de söz verdi:“Depreme dayanaklı kentlerde yaşayacaksınız”

  • İstanbul Gündemi
  • 01.05.2023 - 09:24

Ümraniye Alemdağ Caddesi'nde partililerle buluştuktan sonra esnafı selamlayan Memleket Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, sonrasında miting alanına geçerek halka hitap etti.

“SAHTEKR VE TERÖR DESTEKÇİSİ İLE MÜCADELE VERİYORUZ”

Muharrem İnce, iftiraların ardı arkasının kesilmediğini belirterek, "Jeepler, milyon dolarlar, trilyonlar Muharrem İnce'ye verilmiş, bunları kim yapıyor FETÖ’cüler yapıyor. FETÖ’cülük demek sahtekarlık demek, FETÖ’cülük demek sahte dekont demek, FETÖ’cülük demek Meclis’i bombalamak demektir. FETÖ’cülük demek ihanet etmektir. Bunları yayınlıyorlar her gün ama benim eski arkadaşlarım bu sahte belgelere sahip çıkıyorlar. Bu kadar organize bir kötülük Cumhuriyet tarihinde hiçbir siyasetçi görmedi ama ben yola çıkarken biliyordum, yola çıkarken bana iftira atacaklarını, yalan söyleyeceklerini, sahte belge düzenleyeceklerini bunların hepsini biliyordum. Biz bir sürü sahtekâr ve terör destekçisi ile mücadele veriyoruz" şeklinde konuştu.

İNCE: "İÇİN MİLLİ GELİRİN YÜZDE 2'SİNİ TARIMA AYIRACAĞIZ"

İnce, Cumhurbaşkanı seçilmesi halinde vatandaşın ucuz et yiyeceğini ifade ederek, "Ucuz süt içeceksiniz. Balık, peynir yiyeceksiniz. Sizin iyi beslenmeniz için milli gelirin yüzde 2'sini tarıma ayıracağız. İyi okullarda okuyacaksınız. Sizi özel okullara, tarikat okullarına muhtaç etmeyeceğim. Devletin 2 kişilik yurtlarında kalacaksınız" dedi.

“MUHARREM İNCE'DEN BAŞKA 'DEPREM BİR BEKA MESELESİDİR' DİYEN OLMADI”

Bu coğrafyanın deprem coğrafyası olduğunu belirten İnce, "Muharrem İnce'den başka 'deprem bir beka meselesidir' diyen olmadı. Dilimde tüy bitti, yapmayın, etmeyin dedim. Söz veriyorum, dirençli, depreme dayanıklı kentlerde yaşayacaksınız." diye belirtti.

"PAZARTESİ GÜNÜ CHP'Yİ TERK EDECEKLER"

Muharrem İnce, iftiralarla mücadele ettiklerini ve CHP'den ayrılacak olanların diğer partilere oy vereceğini söyledi. "İlk 4 sıra CHP'li. Bu bölge 35 Milletvekili çıkarıyor. 4 ten sonrası pazartesi günü CHP de yok. Diğerleri DEVA'lı, Gelecek'li, Saadet'li. Benim 40 yıllık emeğim var CHP'de” diyerek sözlerine şu şekilde devam etti: “CHP'ye oy verdiğinde DEVA'ya oy vereceksin, Geleceğe oy vereceksin, Saadete oy vereceksin, Demokrat Partiye oy vereceksin. Siz oy vereceksiniz onlar seçilecek. Pazartesi günü senin oylarınla seçilip öbür tarafa gidecekler."

Muharrem İnce, yeni bir umuda ihtiyacı olan Türkiye'yi geleceğe hazırlayacaklarını sözlerine ekleyerek, ekonomik olarak büyüyüp adilce bölüşeceklerini sözlerine ekledi. İnce, vatandaşlarla fotoğraf çekilerek programını sonlandırdı.

 

Göksenin Aktaş – İstanbul Gündemi

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.