Dolar 34,1105
%0.28
Euro 38,1427
%0.23
Altın 2.869,290
%1.41
Bist-100 9.910,00
%-0.66

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Mobilyacılar ‘enflasyonla mücadele’ için harekete geçti!

Mobilyacılar ‘enflasyonla mücadele’ için harekete geçti!

Ticaret Bakanı Ömer Bolat'ın indirim çağrısı karşılık buldu. Mobilya Dernekleri Federasyonu (MOSFED) Başkanı Ahmet Güleç, yıl sonuna kadar fiyatları sabitleyeceklerini açıkladı.

  • İstanbul Gündemi
  • 11.10.2023 - 14:38

Mobilya Dernekleri Federasyonu (MOSFED) Başkanı Ahmet Güleç, federasyon üyesi 15 derneğin yıl sonuna kadar mobilyada perakende fiyatlarına zam yapmayacağını belirtti.

“EVİNİ YENİLEMEYİ DÜŞÜNEN İNSANLARIMIZIN YÜKÜNÜ AZALTACAĞINA İNANIYORUZ”

MOSFED Başkanı Güleç, 45 bini aşkın üreticisi, 50 bin mağazası ve 500 bine yakın çalışanıyla Türkiye ekonomisinin lokomotif iş kollarından mobilya sektörünün çatı kuruluşu MOSFED'in Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Ticaret Bakanı Bolat'ın çağrısı üzerine harekete geçtiğini söyledi. Yüzde 80'i yerli ve milli olan mobilya sektörünün son 20 yılda 24 milyar dolar dış ticaret fazlası verdiğini dile getiren Güleç, ülkenin kalkınmasına destek noktasında üzerlerine düşen bütün sorumlulukları ve görevleri yerine getirdiklerini ve bugün de Türkiye için sorumluluk almaya hazır olduklarını anlattı. Güleç, "Enflasyon ve hayat pahalılığı ile mücadele politikalarına destek için aldığımız kararın, evlilik hazırlığında olan ya da evini yenilemeyi düşünen insanlarımızın yükünü azaltacağına inanıyoruz" ifadelerini kullandı.

 

Haber Merkezi – İstanbul Gündemi

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.