Dolar 34,0973
%0.24
Euro 38,0933
%0.1
Altın 2.875,160
%1.62
Bist-100 9.900,00
%-0.76

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Mevlüt Öztekin’den Karadeniz ziyaretleri

Mevlüt Öztekin’den Karadeniz ziyaretleri

Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin; Sinop, Gümüşhane, Bayburt ve Trabzon’daki hemşehrileriyle bir araya geldi.

  • İstanbul Gündemi
  • 24.07.2023 - 08:58

Yaz aylarının gelmesiyle Kâğıthaneli vatandaşlar tatillerini geçirmek için asıl memleketlerine gitti. Kâğıthane’de yaşayan Karadeniz kökenli birçok vatandaş da köylerine giderek memleket hasretini giderdi.

GÖRÜŞ ALIŞVERİŞİNDE BULUNDU

Başkan Öztekin; Sinop’ta Dikmen ve Gerze ilçelerini ziyaret etti. Gerze’de 47. Kültür ve Sanat Festivaline katılım sağladı. Sinop’un ardından Bayburt’a geçen Başkan Öztekin Dede Korkut Uluslararası Kültür Festivali’ndeydi. Bayburt’un Demirözü, Yukarı Kırzı Köyü ve Arpalı Beldesi’nde Bayburtlularla bir araya geldi. Bayburt’un ardından Gümüşhane Geleneksel Kadırga Otçu Şenlikleri’ne katılan Başkan Öztekin Yayladere Köyü, Nazlıçayır Köyü, Güvercinlik Köyü ve Geçit Köyü’nde hemşehrileriyle buluştu. Başkan Öztekin son olarak Trabzon Tonya’daydı. Yerel etkinliklere katılan Başkan Öztekin beldelerin kalkınması için de vatandaş ve yetkililerle görüş alışverişinde bulundu.

“ANADOLU’YA DESTEKLERİMİZİ SÜRDÜRECEĞİZ”

Gittiği beldelerde yoğun ilgiyle karşılanan Başkan Öztekin, “Hemşehrilerimize ve belde sakinlerine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Anadolu insanının kadir şinaslığı ve misafirperverliğini bir kez daha gösterdiler. Ziyaretlerimizde hemşehrilerimizle buluşmakla beraber, beldelerin kalkınması için yerel yöneticilerle de görüşme imkânı bulduk. Bu anlamda Kâğıthane Belediyesi olarak Anadolu’ya desteklerimizi sürdüreceğiz” dedi.

 

Göksenin Aktaş – İstanbul Gündemi

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.