Dolar 34,1524
%0.16
Euro 37,9956
%-0.26
Altın 2.880,690
%0.2
Bist-100 9.897,00
%-0.04

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

Memleket Partisi’nde flaş istifa! Canlı yayında açıkladı

  • İstanbul Gündemi
  • 10.05.2023 - 12:04

14 Mayıs seçimlerine sayılı günler kala Memleket Partisi’nde istifa şoku yaşanıyor. Bir yandan partinin Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce, diğer yandan da vekil adayları seçim çalışmalarnı yürütürken, gelen istifa haberi parti içerisinde şok etkisi yarattı.

“GENÇLERİ UYANDIRMAK LAZIM”

Halk TV’de Sorel Dağıstanlı’nın sorunlarını yanıtlayan Memleket Partisi Hatay 2. Sıra Milletvekili Adayı Hüseyin Ata Kaşgöz, çok konuşulacak açıklamalar yaptı. Kaşgöz, “Cumhuriyet Halk Partisi'ndeki eski grup başkanvekili, hırçın, Atatürkçü, dediğini yapan, itimat telkin eden, Cumhuriyet Halk Partisi'nin 2018'deki cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce gitmiş, yerine hiç tanımadığımız, tanımakta çok zorlandığımız, kendi ikbali için bizim istikbalimiz, geleceğimiz olan o güzide gençleri dahi 'Ben dershaneciyim, gençlerin nasıl kandırılacağını iyi bilirim' diyebilecek hale geldi. Hırs gözünü kararttı. Bunu söylemek istemezdim ama gençleri uyandırmak lazım” dedi.

“CUMHURBAŞKANI OLAMAYACAĞINI ZATEN O DA BİLİYOR”

Muharrem İnce’nin seçilemeyeceğini belirten Kaşgöz, “Kendisi birisinden intikam alabilmek için, sırf seçimler 2. tura kalsın, eli biraz daha güçlensin... 2. turda ben gereğini yaparım, öyle bir şey yok. Ben 2. turda da Kemal Kılıçdaroğlu'na destek vereceğine zerre kadar ihtimal vermiyorum. Bunlar çok korkutucu. Muharrem İnce ile birebir görüşmelerimizde kendisinin cumhurbaşkanı adayı olmaması gerektiğini, bir bölen olacağımızı, halkın karşısına çıkamayacağımızı söyledim. Bana verdiği cevap: Olmaz, kazanırım. Ama altında yatan sebep, Kemal Kılıçdaroğlu'na duyduğu kin ve nefret. Bunu bir türlü önleyemedik” ifadelerini kullandı.

 

Haber Merkezi – İstanbul Gündemi

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.