Dolar 34,1623
%0.08
Euro 38,1653
%-0.21
Altın 2.918,510
%-0.51
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

Maltepe'nin 'DEVA'sından gönülleri fetih, ağızları mest eden ikram

  • İstanbul Gündemi
  • 17.08.2022 - 23:32

Paylaşma ve dayanışmanın üst düzeye çıktığı Muharrem Ayı’nda, DEVA Partisi Maltepe İlçe Başkanlığı, Maltepe İlçe Emniyet Müdürlüğü önünde aşure dağıtımı gerçekleştirdi. Vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gösterilen programa, DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Candan Karlıtekin İstanbul İl Başkanı Dr. Erhan Erol, Maltepe İlçe Başkanı Ali Hakan Ağaoğlu da katıldı.

BİRLİK VE BERABERLİK MESAJLARI VERİLDİ

Gerçekleştirilen aşure etkinliğinin ardından Muharrem Ayı‘nın kardeşlik ve barış duygularının pekiştiği bir ay olduğunu söyleyen Başkan Ağaoğlu, ‘Barış ve kardeşliğin simgesi olan aşurenin ilçemizde dağıtımını yaptık. Katılan herkese teşekkür ediyorum. Allah kabul etsin.’ İfadelerini kullandı.

EROL, ‘ÜLKENİN GELECEĞİNE KATKI SAĞLASIN’

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’ın selamlarını ileterek konuşmasına başlayan Başkan Erol, ‘Bugün Maltepe’deyiz. Muharrem Ayı biz Müslümanlar için değerli ve önemli bir ay. Muharrem Ayı’nda oruçlar tutuldu. Şimdi de aşuremizi paylaşıyoruz. Maltepe İlçe Başkanlığımızla aşure programına katıldık. Cem Evi başkanı, başkan yardımcımız, ilçe başkanlarımız yanımızda. Hep beraber güzel bir program yaptık. Bu aşure bu ülkeye birlik ve beraberlik getirsin. Ülkenin geleceğine katkı sağlasın.’ açıklamasını yaptı.

KARLITEKİN, ‘MİLLETİMİZİN DERTLERİNE DEVA OLMAK İÇİN YOLA ÇIKTIK’

İl Başkanı Erhan Erol‘un ardından programın anlam ve önemine dair açıklamada bulunan Genel Başkan Yardımcısı Karlıtekin, ‘Yeni bir partiyiz. Milletimizin dertlerine deva olmak için yola çıktık. Muharrem Ayı bizim için önemli bir ay. Zulme karşı direniş ayı. Aşure etkinliği bu nedenle bizim için ayrı bir anlam ifade ediyor. Hayırlı olsun.’ dedi.

Edanur Aktürk - İstanbul Gündemi

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.