Dolar 34,1536
%0.17
Euro 37,9228
%-0.45
Altın 2.873,800
%-0.04
Bist-100 9.909,00
%0.08

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Maltepe Belediyesi’nden kadınlara özel Boğaz turu

Maltepe Belediyesi’nden kadınlara özel Boğaz turu

Maltepe Belediyesi tarafından Maltepeli kadınlar için tekne turları düzenleniyor. Maltepe Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü tarafından organize edilen gezinin ilk gününde Esenkent, Cevizli ve Bağlarbaşı Mahallelerinde yaşayan kadınlar konuk edildi.

  • İstanbul Gündemi
  • 05.07.2023 - 10:44

Mahalle muhtarlıkları önünden hareket eden araçlar ile alınan kadınlar, Maltepe Adalar Lojistik İskelesi’ndeki tekneyle deniz yolculuğu yaptı. Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç gezi öncesi kadınlar ile bir araya geldi.

“ANADOLU YAKASINDAKİ BÜTÜN İLÇELER ŞAHA KALKACAK”

Esenkent Mahallesi’nin kentsel dönüşüm sorununun çözülerek kat artışlarının verildiğini anımsatan Kılıç, “Nurettin Baransel Kışlası’nın olduğu yere İstanbul’un en büyük fuar merkezini yapacağız. 25 bin kişi iş bulacak. Bu proje tamamlandığı zaman sadece Maltepe’ye değil, Anadolu yakasındaki bütün ilçeler şaha kalkacak. Bu evladınıza sahip çıktınız. Belediye Başkanı yaptınız. Maltepe’nin dört temel sorunu vardı. Birincisi kentsel dönüşüm sorunuydu. Kentsel dönüşüm planlarını oy birliğiyle kabul ettirdik. İkincisi Maltepe meydanındaki trafik sorunuydu. Altgeçide kazma vuruldu. Trafik yer altına iniyor. Yer üstünde de yaklaşık 25 bin metrekarelik kullanım alanı ve meydanı ortaya çıkacak. Hafif raylı tramvay sistemini Kadıköy’e uzatıyoruz. Belediye Başkanlığına seçilirsem üçüncü dönemde sizi tramvayla tanıştırmış olacağım” diye konuştu.

 

Göksenin Aktaş – İstanbul Gündemi

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.