Dolar 34,0973
%0.24
Euro 38,0933
%0.1
Altın 2.875,160
%1.62
Bist-100 9.900,00
%-0.76

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

Küçükçekmece’de eski Ramazanları aratmayan etkinlikler

  • İstanbul Gündemi
  • 05.04.2023 - 10:26

Küçükçekmece Belediyesi, Ramazan ayına özel tasavvuf müziğinden gölge oyunlarına, konserlerden tiyatro gösterilerine ve söyleşilere kadar birbirinden renkli ve eğlenceli programları ücretsiz izleme imkânı sunuyor.

VATANDAŞLAR DE SANAT VE HALK MÜZİĞİNE DOYUYOR

7’den 70’e her kesime hitap eden programlarda hem yetişkinler hem de çocuklar için uygun etkinlik seçenekleri yer alıyor. Ramazan ayının vazgeçilmezleri arasında yer alan Hacivat Karagöz, çocuk şarkıları, gölge oyunları, orta oyunlar, illüzyon ve jonklör gösterilerinde çocuklar keyifle vakit geçiriyor. Çeşitli konserlerin yer aldığı etkinlik programında, yetişkinler de hem tasavvuf müziğine hem de sanat ve halk müziğine doyuyor.

ETKİNLİKLER 19 NİSAN’A KADAR SÜRECEK

Küçükçekmece Belediyesi, etkinlik merkezine ulaşımı, belli lokasyonlardan ring seferleri ile sağlıyor.  Ramazan boyunca her akşam saat 20. 00’de Arenapark AVM, Cennet Kültür ve Sanat Merkezi önü, Kanarya, Yarımburgaz, Mehmet Akif Bilgi Evleri önü ile Halkalı Marmaray ve Sefaköy Metrobüs duraklarından ring seferleri gerçekleştiriliyor. Küçükçekmece’de Ramazan etkinlikleri, Sefaköy Kültür ve Sanat Merkezi’nde 19 Nisan’a kadar sürecek.

 

Haber Merkezi – İstanbul Gündemi

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.