Dolar 34,2383
%0.28
Euro 37,8113
%0.1
Altın 2.932,110
%0.56
Bist-100 8.898,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

Kılıçdaroğlu ve Karamollaoğlu’ndan ortak açıklama!

  • İstanbul Gündemi
  • 29.09.2022 - 11:27

Kılıçdaroğlu‘nun ev sahipliğinde gerçekleşecek olan Liderler Zirvesi‘i için konuşan Karamollaoğlu, ‘Birçok konu gündemimize geldi. İnşallah bu hafta sonunda bu konuları oturup bir karara bağlayacağız.’ dedi. Kılıçdaroğlu ise, ‘Son derece keyifli, verimli bir görüşme oldu.’ açıklamasında bulundu. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, kendisinin ev sahipliğinde yapılacak 2 Ekim’deki Liderler Zirvesi öncesinde altılı masadaki parti liderleriyle görüşmelerini sürdürüyor.

‘AÇIKLAMALAR YAPILACAK!’

Kılıçdaroğlu ve Karamollaoğlu görüşmelerinin ardından açıklamalarda bulundu. Karamollaoğlu, ‘Sayın Kılıçdaroğlu ile çok geniş, güzel bir sohbette bulunduk. Birçok konu gündemimize geldi. İnşallah bu hafta sonunda kendisinin ev sahipliğinde bu konuları oturup bir karara bağlayacağız. O zaman inşallah birtakım açıklamalar yapılacak.’ dedi.

‘VERİMLİ BİR GELİŞME OLDU’

Kılıçdaroğlu ise yapılan görüşme sonunda, ‘Gündemle ilgili sayın genel başkana bilgi verdim. Düşüncelerimi paylaştım. Yorumlarımız oldu. Son derece keyifli, verimli bir gelişme oldu. Sayın genel başkana ev sahipliği için teşekkür ederim.’ diye konuştu.

Edanur Aktürk - İstanbul Gündemi

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.