Dolar 34,1776
%0.12
Euro 38,1753
%-0.18
Altın 2.928,460
%-0.17
Bist-100 9.752,00
%-0.78

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

Kılıçdaroğlu'ndan Ağıralioğlu açıklaması!

  • İstanbul Gündemi
  • 24.03.2023 - 11:40

Katıldığı bir televizyon programında, Kemal Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanı adayı olması ile ilgili ‘Kılıçdaroğlu’nun adaylığından rahatsız değiliz! Dayatılan adaya karşıyız' diyen Ağıralioğluna, Kemal Kılıçdaroğlu'ndan yanıt geldi. Kılıçdaroğlu, ‘Biz altı lider geçmişe değil, Türkiye’nin geleceğine odaklandık. Ağıralioğlu'na kırgın değilim' dedi.

İLK AÇIKLAMA GELDİ!

Yavuz Ağıralioğlu'nun açıklamaları ile ilgili konuşan Kılıçdaroğlu, ‘Meral Hanım ile henüz görüşmedim. Artık kavgaların bir tarafa bırakılması gerekiyor. Geçmişte yaşanan kavgaların Türkiye’yi ne hale getirdiğini hepimiz biliyoruz. Siyasetçi elbette eleştirir ancak saygıyı korumak zorundasınız. Ağıralioğlu'da eleştirebilir. Kendisine kırgınlık duymuyorum. Biz altı lider, geçmişe değil; Türkiye'nin geleceğine odaklanmış durumdayız' dedi.

‘DEVLETİME KARŞI SAYGILIYIM’

Kılıçdaroğlu, açıklamalarına devam ederken şu sözleri söyledi; ‘Çok zor koşullarda eğitim gördüm. 7 kardeşiz ve babam memurdu. Rahmetli annem okuma yazma bilmezdi. Halktan birisiyim. 7 kardeşten Üniversite okuyan sadece benim. Zor koşullarda okudum. Zor sınavları kazandım. Devletin bütün kademelerinde görev aldım. Devletime karşı saygılıyım. Devleti Devlet yapan şey, kurumlardır. Bakanlarla ve Başbakanlarla çalıştım’ dedi.

‘HAYIR DİYENLERİ DE DİNLEYECEĞİZ’

Kılıçdaroğlu açıklamalarına devam ederken, ‘Sakin bir insanımdır. İlk genel müdürüm bana dedi ki, “Kemal, bir gün iyi yerlerde olacaksın. Yalnız sadece evet diyenleri değil, hayır diyenleri de dinle” dedi. O gün bu gündür bu söz aklımdadır. Hayır diyenleri de dinleyeceğiz’ dedi.

‘İÇİMDE FIRTINA YOK’

Kılıçdaroğlu açıklamalarında, ‘Düşüncelerimizi çok rahat bir şekilde söylerdik. Eleştirirdik ve neden olmaz olduğunu da söylerdik. Sonuç olarak karar, siyaset organlarınındı. Devlet Planlama Teşkilatı benzeri kurumlar, devletin akademisi gibiydi. Bu topluluklarda her siyasi görüşten kişi mevcuttu. Ama maalesef ki kapatıldı. İçimde bir fırtına yok’ dedi.

Naz Aydemir - İstanbul Gündemi

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.