Dolar 34,1775
%-0.06
Euro 37,8555
%0.07
Altın 2.909,380
%-0.49
Bist-100 9.063,00
%0.55

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

İYİ Parti'nin başkan adayından şok sözler!

  • İstanbul Gündemi
  • 07.10.2022 - 12:56

İYİ Parti‘nin genel ve yerel seçimlere hazır girebilmek için, Ekim ayı itibariyle Türkiye ve İstanbul ilçelerinde kongre takvimini başlatacağını açıklamasının ardından ilçe başkan adayı olacak kişiler adaylığını açıklamaya başladılar. Başkan adaylıklarının açıklanmasıyla birlikte ilçelerde hareketlilik başladı. Bu hareketliliğe Kağıthane de dahil oldu.

İsimler tek tek açıklanıyor

Mevcut Başkan Aycan Güleclier‘in kongrede aday olacağını açıklamasıyla beraber, şuana kadar adaylığını açıklayan bir diğer isim ise önceki dönem İlçe Başkanı Suat Salter oldu. Kişisel sosyal medya hesabından haberderin.com‘daki Erdem Talaş‘a ait yayınlanan özel habere ilişkin birbirinden çarpıcı açıklamalarda bulunan Suat Salter, “Bu saldırılara ve karalamalara karşı hep adayım” ifadelerini kullandı.

“Karakterimizi ve dik yürüyüşümüzü bozmadık”

Açıklamasında sert ifadeler kullanan Salter, “Yazmadan, dik durmadan olmuyor. Başımıza ne geldiyse, hiç bir yerde eğilmediğimizden, dik durduğumuzdan geldi. Ama karakterimizi ve dik yürüyüşümüzü bozmadık. Ben görevden alınmadım. İstifa ettim. Alınsaydım eğer, bugün İYİ Parti’nin üyesi olmazdım. Üyelikten de istifa ederdim. Tekrar ilçe başkan adayı da olmazdım. Mama alarak haber yapan, kendine gazeteci süsü veren bir kişi, benim ve İYİ Parti Meclis Üyesi Fatih Çelik hakkında, mama alarak haber yapmış. Ben köpe beslemeyi sevmem. Doğasında yaşamasını isterim. Hiç kimse, bir tepki yazısı yazmamış ve yazdıklarını da İYİ Parti meclis üyelerini etiketlemiş. Yazık” dedi.

“Bu saldırılara ve karalamalara karşı hep adayım”

Salter, açıklamalarını şöyle sürdürdü: “İYİ Parti varsa kendi iç sorunlarını kendi içinde ve sosyal medya ağlarına düşmeden çözer. Bu yazıdan medet uman, seyirci kalan, bu kişi ile arkadaş gözüken (sizde bakın, çok kişi var) tüm İYİ Partilileri kınıyorum. Haa!!! unutmadan İYİ Parti Kağıthane ilçe kongresinde adayım. Kısmet olursa ve her şey yolun da giderse tüm kongreler de bu saldırılara ve karalamalara karşı hep adayım.”

Göksenin Aktaş - İstanbul Gündemi

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.