Dolar 34,1811
%0.06
Euro 38,2827
%0.31
Altın 2.900,770
%-0.67
Bist-100 9.678,00
%-1.02

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

İstanbul'un DEVA'sı Türkiye’nin dertlerine “deva” olmak için Şişli'de!

  • İstanbul Gündemi
  • 11.12.2022 - 12:52

Bir süredir “Mavi Yelekliler” hareketiyle Türkiye’nin içinde bulunduğu duruma farkındalık yaratmak için çalışan partililer, Cevahir alışveriş merkez önünde toplandı. 


 

HALKTAN MAVİ YELEKLİLER’E YOĞUN İLGİ
 

Yoğun ilgi gören “Mavi Yelekliler”, Osmanbey yönünden Maçka Demokrasi Parkı’na kadar düzenledikleri yürüyüş esnasında vatandaşlarla konuştu ve esnafları ziyaret etti. Her bir vatandaşın derdini dinlemek için çaba harcayan Mavi Yelekliler’in yürüyüşüne halk ve çok sayıda partilinin yanı sıra, parti il başkan yardımcıları, ilçe yönetim kurulu üyeleri de katılım gösterdi.


Maçka Demokrasi Parkı’nda biten yürüyüş, parkta bulunan müzisyenlerin de kalabalığa katılmasıyla ilgi çekici bir hal aldı. Halka meydana getirilen ikramların arkasından DEVA Partisi Şişli İlçe Başkanı Av. Benan Şenbayram, DEVA Partisi İstanbul İl Başkanı Dr. Erhan Erol ve DEVA Partisi Genel Başkan yardımcısı Sadullah Ergin konuşma yaptı. 


 

“İNSAN HAKLARI İÇİN ÇALIŞIYORUZ”
 

DEVA Partisi Şişli İlçe Başkanı Av. Benan Şenbayram, konuşmasında 10 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü’ne vurgu yaparak ülkemizde ve dünyada son zamanlarda sıkça karşımıza çıkan insan hakları sorunlarından bahsetti. 
 

DEVA Partisi’nin insan haklarını korumaya yönelik olarak çalışmalar icra ettiğini aktaran Şenbayram, “Bununla ilgili partimizin çok önemli çalışmaları, çözüm planları söz konusu. İnşallah ülkemiz geçmiş olduğu bu süreçleri; adil yargılanma, yaşam hakkı, ayrımcılıktan dolayı korunma hakkı, kadına şiddet, hayvanlara karşı şiddet, çocuk istismarı şeklinde problemlerden çare ile kurtulacaktır. Hepimiz bunun için çok ciddi çalışıyoruz” diye konuştu.


 

"ÜLKEYİ DAHA İYİ YERLERE TAŞIMAK DERDİMİZ”


 

DEVA Partisi İstanbul İl Başkanı Dr. Erhan Erol, Mavi Yelekliler’in 10 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü’nde toplanmasının çok anlamlı olduğunu kaydederek, “DEVA teşkilatları olarak ülkemizde ilimizde ve dünyada insan hakları için yola çıkmış bir parti, teşkilatız. Bunu burada bir kere daha ifade ediyorum. Çok güzel insanlar bir araya geldik ve bu ülkeyi daha iyi yerlere taşımak için mücadele ediyoruz” dedi.


 

"BU YOLCULUĞUMUZU YUKARI TAŞIYACAĞIZ”


 

Deva Partisi Genel Başkan Yardımcısı Sadullah Ergin de DEVA Partisi’nin Türkiye’nin tamamını kucaklamak için kurulduğunu anlatarak, "Yola çıkarken Türkiye’de yaşayan 85 milyon kişinin her birinin hukukunu korumak, bu ülkede evrensel hukukun hakimiyetini sağlamak ve boynu bükük bir tek fert kaymayıncaya kadar çalışmak için kuruldu. Bu çalışmalar sonucunda Türkiye’yi kucaklayan, Türkiye’deki tüm yurttaşlarımızı kucaklayan, hukukun adaletin hakim olduğu kalkınmış, gelişmiş bir Türkiye’ye doğru bu yolculuğumuzu her geçen gün daha yukarılara taşıyacağız." şeklinde konuştu. 


Konuşmaların ardından partililer Şişli sokaklarında tekrar yürüyüşe geçerek DEVA Partisi İl Başkanlığı’na ilerledi. Partililer il başkanlığının önünde çektirdikleri hatıra fotoğrafının ardından programı noktaladı.

Göksenin Aktaş - İstanbul Gündemi

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.