Dolar 34,2006
%0.06
Euro 38,0001
%-0.25
Altın 2.908,140
%0.42
Bist-100 9.610,00
%-0.57

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

İstanbul'un 'Adaleti'nden cemevine ziyaret!

  • İstanbul Gündemi
  • 10.11.2022 - 22:08

Adalet şiarıyla yola çıkan ve pusulası ‘adalet‘ olan Adalet Partisi‘nin İstanbul İl Başkanlığı, her kesimle yakın ilişki ve diyalog kurmayı da ihmal etmiyor. Başkanlık üyeleri, açılışı nedeniyle Fatma Ana Cemevi‘ni ziyaret etti. 
Adalet Partisi İstanbul İl Başkan Yardımcısı Ozan Ümüt, ülkede tüm inançlara hoşgörü çerçevesinde politika yaptıklarını söyledi.

'ALEVİLERİN GÖNLÜMÜZDE YERİ AYRI'

Alevi inancına mensup vatandaşların gönüllerinde ayrı yeri olduğunu dile getiren Ümüt, 'Açılışları nedeniyle Fatma Ana Cemevi‘ni ziyaret etmek istedik. Bizi ağırladıklarını için kendilerine çok teşekkür ederiz.' dedi. 
Başkan Ümüt, alevilik inancının Anadolu topraklarında yüzyıllardır var olduğunu ifade ederek, 'Yüzyıllardır en güzel kültürleri günümüze taşıyan Hacıbektaş Veli Dergahı Alevilik gerçeğini onlardan dinledik Açılış sebebiyle yapabileceğimiz yardımları konuştuk.' diye konuştu. 

'HER İNANCIMIZI GÜZEL'

Çok güzel ağırlandıklarını aktaran Ümüt, 'O kültürümüzü günümüze taşıyan Alevilik inancını yakından, yerinde gördük. Her kültürümüz her inancımız gibi o da çok güzel. Her ne kadar ülkemizde var sayılmasa da Alevilik inancını sonuna kadar destekliyor ve benimsiyorum. Fatma Ana Cemevi Yönetim Kurulu Başkanı sayı Dilek Demirel hanımefendiye ilgilerinden dolayı sonsuz teşekkürler.' şeklinde konuştu. 

Halil Başer - İstanbul Gündemi

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.