Dolar 34,1623
%0.08
Euro 38,1653
%-0.21
Altın 2.918,510
%-0.51
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

İSTANBUL BOĞAZI BELEDİYELER BİRLİĞİ ÜYELERİ BEŞİKTAŞ´TA SAHUR PROGRAMINDA BULUŞTU!

  • İstanbul Gündemi
  • 22.06.2017 - 01:12

Beşiktaş Belediyesi, İstanbul Boğazı Belediyeler Birliği´ne bağlı belediye başkanlarını ve meclis üyelerini sahur programında buluşturdu. Ortaköy Meydan´da gerçekleşen sahur programına Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar ev sahipliği yaptı.

İstanbul Boğazı Belediyeler Birliği´ne bağlı belediye başkanları ve meclis üyeleri Beşiktaş Belediyesi´nin verdiği sahur programında bir araya geldi. Ortaköy Meydan´da gerçekleşen sahur programına İstanbul Boğazı Belediyeler Birliği Başkanı Ahmet Misbah Demircan, Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar ve Boğaziçi belediyeler Birliğine bağlı çok sayıda meclis üyesi katıldı.

Sahur programında konuşan Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar,´´ 11 ayın sultanı Ramazan Ayı´nın birlik ve beraberliğini paylaşmak üzere Boğaziçi Belediyeler Birliği´ne bağlı başkanlar olarak Beşiktaş´ın en güzel noktasında Ortaköy Meydan´da sahur programında bir araya geldik. Ev sahipliğini bizim gerçekleştirdiğimiz bu özel geceye onur veren tüm belediye başkanlarıma ve meclis üyelerime teşekkür ederim´´ dedi. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.