Dolar 34,0973
%0.24
Euro 38,0933
%0.1
Altın 2.875,160
%1.62
Bist-100 9.900,00
%-0.76

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İsmail Saymaz’dan Kılıçdaroğlu’na flaş çağrı! ‘Nereden ne kadar maaş aldığını...’

İsmail Saymaz’dan Kılıçdaroğlu’na flaş çağrı! ‘Nereden ne kadar maaş aldığını...’

Gazeteci İsmail Saymaz, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun gazetecilerle ilgili söylediği iddia edilen, "Ben kimin nereden ne kadar maaş aldığını iyi biliyorum" çıkışına yanıt vererek, söz konusu isimlerin açıklanması çağrısında bulundular.

  • İstanbul Gündemi
  • 24.07.2023 - 16:09

Sözcü Gazetesi’nde yer alan habere göre, Kılıçdaroğlu'nun belediye başkanları toplantısında, “Bizim parti içinde konuştuğumuz şeylerin bir kısmı tabii ki aramızda kalmalıdır. Ama köşe yazarları üzerinden parti içi meseleler tartıştırılıyor. Ben kimin nereden ne kadar maaş aldığını iyi biliyorum” dediği iddia edildi.

“HAYSİYET YOKSUNLARINI DERHAL AÇIKLAMALI”

Gazeteci İsmail Saymaz, Twitter hesabından Kılıçdaroğlu'na şu çağrıyı yaptı: “Kılıçdaroğlu’nun partisini eleştiren bazı gazeteciler hakkında 'Ben kimin nereden ne kadar maaş aldığını iyi biliyorum' dediği iddia ediliyor. CHP liderini bu isimleri açıklamaya davet ediyorum. CHP’den, CHP’li belediyelerden, ‘Beşli Çete’den para alıp yazanlar kimmiş, öğrenelim. AK Parti’nin Kılıçdaroğlu için montaj video hazırlaması neyse… Kılıçdaroğlu’nun kimi gazeteciler hakkında iftiralara meydan verecek iddiaları dile getirmesi de odur. Kılıçdaroğlu, para aldığını iddia ettiği haysiyet yoksunlarını derhal açıklamalı.”

 

Haber Merkezi – İstanbul Gündemi

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.