Dolar 34,1450
%0.03
Euro 37,9548
%0.1
Altın 2.886,270
%0.03
Bist-100 9.888,00
%-0.13

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İsmail Saymaz’dan flaş ‘Akşener’ iddiası! ‘Ayrıldığını ilan edecek...’

İsmail Saymaz’dan flaş ‘Akşener’ iddiası! ‘Ayrıldığını ilan edecek...’

Sözcü TV’de katıldığı canlı yayında çarpıcı ifadeler kullanan Gazeteci İsmail Saymaz, çok konuşulacak iddialarda bulundu.

  • İstanbul Gündemi
  • 20.06.2023 - 15:04

Seçimlerin ardından birçok istifaların yaşandığı İYİ Parti’de 81 il başkanı dün yaptığı açıklamayla Meral Akşener'e açık destek vermişti. Gözler artık cumartesi günü yapılacak olan 3. Olağan Kongresine çevrildi.

“AYRI HAREKET EDECEĞİNİ İLAN EDECEK”

Kongrede Akşener'in vereceği mesajlarla ilgili çok çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. İddiaya göre Akşener o kongrede Millet İttifakı ile ilgili konuşup gemileri yakacak. İsmail Saymaz, Sözcü TV ekranlarında yaptığı açıklamada cumartesi günü gerçekleşecek kongreyi işaret ederek "Bu kongrede Meral Akşener Millet İttifakı'ndan ayrıldığını ilan edecek. Bağımsız bir parti olarak, CHP'den ve ittifaktan ayrı olarak hareket edeceğini ilan edecek" diye konuştu.

"ÜSLUBU SERT OLACAK"

İsmail Saymaz ayrıca iddiasına "Üslubunun, içeriğinin sert olacağını duyuyorum. Millet İttifakı'yla ayrılığını iddia edecek ve İYİ Parti bundan sonra milliyetçi muhafazakar bir üçüncü yol olarak konumlanacak" sözlerini de ekledi.

"SÜLEYMAN SOYLU DAHİL AK PARTİ'NİN ADAYLARINA 'EVET' DEDİLER"

TBMM'deki komisyon başkanlıkları oylamalarına değinen Saymaz, "İYİ Parti Süleyman Soylu dahil AK Parti'nin gösterdiği adaylara 'evet' verdi. Orada yol ayrımına girdi zaten" ifadelerini kullandı.

 

Haber Merkezi – İstanbul Gündemi

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.