Dolar 34,0973
%0.24
Euro 38,0933
%0.1
Altın 2.875,160
%1.62
Bist-100 9.900,00
%-0.76

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İmamoğlu’ndan Akşener’e çarpıcı yanıt! ‘Asla muhatap olmayacağım’

İmamoğlu’ndan Akşener’e çarpıcı yanıt! ‘Asla muhatap olmayacağım’

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Merak Akşener’in kendisiyle ilgili "Eli genel merkezde, gözü başka mevkilerde" sözlerine yanıt verdi. İmamoğlu, “Siyasi söylemlere muhatap olmayacağım” dedi.

  • İstanbul Gündemi
  • 19.02.2024 - 15:06

Partisinin "İstanbul Proje ve Aday Tanıtım Toplantısı"nda sarf ettiği sözlerle dikkat çeken İYİ Parti lideri Akşener’e İBB Başkanı İmamoğlu’ndan yanıt geldi.

“ÇOKLU BİR RAKİP İLE KARŞI KARŞIYAYIM”

İstanbul Ticaret Odası’na yaptığı ziyaretin ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan İmamoğlu, Akşener’in açıklamalarını değerlendirdi. İmamoğlu, “Ben açıkçası bu seçim döneminde çoklu bir rakip ile karşı karşıyayım. İstanbul’da rakibimiz olan birçok arkadaşımıza, birçok hemşerimize ya da siyasi parti temsilcisine ya da onları temsilen yapılan bir takım siyasi müzakerelerde, konuşmalarda şahsıma dönük tutarlı, tutarsız, yalan yanlış, eksik fazla, adı her neyse yorumlar yapılacaktır. Bu yapılan yorumları ben hiç muhatap almayacağım. Ama İstanbul’a dair bir proje ya da İstanbul’da yaptığımız işe dönük bir tarif olur ise bu kapsamda elbette cevabını veririm ama bu söylenen siyasi, muğlak, geçerliliği olmayan bir takım tariflere asla muhatap olmayacağım. Bunun ismi A,B partisi ya da A,B lideri benim için fark etmiyor artık. Benim işim, şu anda İstanbul seçimine dair 16 milyon insanımıza geçtiğimiz beş yılın hesabını vermek, önümüzdeki beş yılla ilgili de tasarruflarımızı ve tasarımlarımızı aktararak en güçlü şekilde demokratik bir zeminde tarihi oy rekoru kırarak inşallah tekrar seçilebilmek. Tek yolculuğum bu” dedi.

 

Haber Merkezi – İstanbul Gündemi

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.