Dolar 34,0973
%0.24
Euro 38,0933
%0.1
Altın 2.875,160
%1.62
Bist-100 9.900,00
%-0.76

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İBB savaş mağduru çocukları misafir etti

İBB savaş mağduru çocukları misafir etti

İBB, Ukraynalı çocuklar için İstanbul'da kültür ve eğlence programı düzenledi. Program kapsamında bir hafta boyunca çeşitli etkinliklere katılan minik misafirler hem gezdi hem de şehrin eşsiz güzelliğinin tadını çıkardı.

  • İstanbul Gündemi
  • 25.08.2023 - 12:19

Ukrayna İstanbul Başkonsolosluğu, ülkelerinde devam eden zorlu koşullar sebebiyle Odessa’da yaşayan 6-16 yaş arasındaki 44 çocuğun 5 refakatçi eşliğinde İstanbul’a ziyaret ederek dinlenmesini talep etti. İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne iletilen ve Ekrem İmamoğlu’na hitaben gelen yazılı talep üzerine, ilgili kurumlar gerekli süreçleri hızlıca başlatarak küçük misafirler için İstanbul dinlenme programı hazırladı.

HEM GEZDİLER HEM EĞLENDİLER

Genç misafirler, düzenlenen dinlenme programı kapsamında; İstanbul turu, İBB Doğa Kampı etkinliği, Ağaç A.Ş. teraryum etkinliği, Miniatürk Müzesi ziyareti ve Florya Akvaryum gezisi gerçekleştirdi; kahvaltı ve akşam yemeklerinde ağırlandı. Odesalı öğrenciler, Çikolata Atölyesi etkinliği ve Vialand Eğlence Merkezi gezisinde de eğlenceli anlar yaşadı. İBB’nin, kardeş şehri Odesa için düzenlediği tarihi/turistik ve dinlenme programı kapsamında motivasyon sağlayan genç misafirler, 1 hafta boyunca İstanbul’un tüm güzelliklerini tattı.

 

Haber Merkezi – İstanbul Gündemi

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.