Dolar 33,9893
%0.28
Euro 37,8323
%0.62
Altın 2.821,500
%0.42
Bist-100 9.577,00
%-1.12

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

İBB Başkan Adayı Birol Aydın: ‘O veya bu partiye mecbur değilsiniz. Doğruya, ahlaka, vicdana...’

Saadet Partisi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Birol Aydın, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinin geçmişteki seçimlerden farklı olacağını belirterek, “O veya bu partiye mecbur değilsiniz. Doğruya, ahlaka, vicdana ve adalete sahip çıkalım” dedi.

  • İstanbul Gündemi
  • 30.03.2024 - 13:48

Sözcü TV’de yayınlanan Öncesi Sonrası programına konuk olan Birol Aydın, yaklaşan yerel seçimlere ilişkin önemli değerlendirmelerde bulundu.

“İNSANIMIZ SANDIĞA GİDECEK AMA TERCİHLERİNDE FARKLILIK OLACAK”

Seçmenin daha fazla seçeneği olduğuna dikkat çeken Aydın, “Sandığa gitmeme olmayacak. İnsanımız sandığa gidecek ama bu kez tercihlerinde farklılık olacak. İnsanlar istediğine oy vermiyordu. ‘Şu gelmesin’ diye oy veriyordu. AK Partili CHP gelmesin diye, CHP’li de AK Parti gelmesin diye oy tercihinde bulunuyordu. Birol Aydın’ın seçilmesini istiyor, beğeniyor ama ‘ona verdiğim tercih falancanın gelmesine neden olacak’ diye geri adım atıyordu bugüne kadar. Bu seçimde ise yorgun ve küskün seçmen tercihlerinde belirleyici olacak şekilde istediği adaya oy verecek. Siz o veya bu partiye mecbur değilsiniz. Bizi kurtaracak olan doğruya, doğruluğa, ahlaka, vicdana ve adalete sahip çıkalım. O yüzden biz de seçmenimizin o tarafına dokunmaya çalışıyoruz. Bunların karşılığını da sandıkta alacağımızı düşünüyorum” dedi.

 

Haber Merkezi – İstanbul Gündemi

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.