Dolar 34,0808
%0.19
Euro 38,0834
%0.07
Altın 2.842,740
%0.47
Bist-100 9.976,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

İBB Başkan Adayı Birol Aydın’dan çarpıcı İstanbul yorumu! ‘Kişisel hırslara İstanbul terk edilemez’

Saadet Partisi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Birol Aydın, katıldığı bir televizyon programında dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Aydın, “İstanbul ne Birol Aydın’ın, ne Sayın İmamoğlu’nun, ne Tayyip Erdoğan’ın kişisel hırslarına İstanbul terk edilemez” diye konuştu.

  • İstanbul Gündemi
  • 19.03.2024 - 20:04

NOW’da yayınlanan ‘İlker Karagöz ile Çalar Saat’ programına konuk olan İBB Başkan Adayı Birol Aydın, “İstanbul bazı siyasi partilerin özel hesaplarına teslim edilemeyecek kadar önemli bir şehirdir” dedi.

“İSTANBUL, KİŞİSEL ÇIKARLARINA TESLİM EDİLEMEYECEK KADAR ÖNEMLİ BİR ŞEHİRDİR”

“Tarihi bir seçimdeyiz. İstanbul bazı siyasi partilerin özel hesaplarına, kişisel çıkarlarına teslim edilemeyecek kadar önemli bir şehirdir. Ne Birol Aydın’ın, ne Sayın İmamoğlu’nun, ne Tayyip Erdoğan’ın kişisel hırslarına İstanbul terk edilemez. Ne de rant müdürlerinin, ne de kendini Kanal İstanbul’un CEO’su olmaya namzet görenlerin anlayışına, düşüncesine İstanbul terk edilemez. Zeytinburnu Tank Fabrikası... Burası devletin arazisi. Burada imar değişikliği yapıldı. 170 milyona bina çıkmış. Burada bir rant oluştu. İstanbul’da insanlarımız büyük bir deprem karşısında tedirginlik içerisinde, endişe içerisinde yaşarken, büyük bir kentsel dönüşüm hamlesi beklerken, devletin bir kısım arazileri bugünkü Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın, merkezi yönetimin, dün bugünkü Çevre ve Şehircilik Bakanı olan ve bugünkü Büyükşehir Adayı olan kişinin inisiyatifiyle ne yapılmış? İmar tadilatına, değişikliğine gidilmiş.”

 

Haber Merkezi – İstanbul Gündemi

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.