Dolar 34,1121
%0.28
Euro 38,1045
%0.13
Altın 2.863,200
%1.2
Bist-100 9.966,00
%-0.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

Hüseyin Coşkun’un ‘Engelsiz Yaşam Merkezi ve Projeleri’nin detayları netleşti

Cumhur İttifakı Sarıyer Belediye Başkan Adayı Hüseyin Coşkun, geçtiğimiz günlerde açıkladığı ‘Engelsiz Yaşam Merkezi ve Projeleri’ ile Sarıyerlilerin kaliteli vakit geçirmelerini hedefliyor.

  • İstanbul Gündemi
  • 13.03.2024 - 16:19

31 Mart yerel seçimleri öncesi çalışmalarını sürdüren Cumhur İttifakı Sarıyer Belediye Başkan Adayı Hüseyin Coşkun, diğer yandan da projelerini anlatmaya devam ediyor.

KENDİLERİNİ GELİŞTİRECEKLER

Sarıyerli engelli vatandaşlara daha aktif ve daha sosyal olabilecekleri bir mekan kazandırılması amaçlanıyor. Bilimden resme, el sanatlarından müzik atölyelerine kadar farklı alanlara yönlendirilerek hem kendilerini geliştirmeleri hem de kaliteli zaman geçirebilmeleri sağlanacak. Aynı zamanda toprakla uğraşmayı seven vatandaşlar permakültür (bahçe-dikim), terapötik (bahçede terapi) ve duyu bahçesi gibi atölyelere yönlendirilecek.

SATRANÇ SALONUNDAN EL İŞİ ATÖLYESİNE, MÜZİK ODASINDAN KAFEYE...

Film gösterimleri, işaret dili tiyatrosu, Braille alfabesinden oluşan sanat uygulamaları ve sesli kütüphane gibi etkinliklerle ‘Engelsiz Yaşam’ın modern ve yüksek standartlarda olmaları amaçlandı. Merkezde; satranç salonu, el işi atölyesi, müzik odası, kafe ve birçok olanak yer alacak.

 

Haber Merkezi – İstanbul Gündemi

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.