Dolar 34,0884
%0.21
Euro 38,1299
%0.19
Altın 2.849,030
%0.7
Bist-100 9.976,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Hasan Arat Beşiktaş’ın yeni başkanı seçildi

Hasan Arat Beşiktaş’ın yeni başkanı seçildi

Beşiktaş Kulübü Olağanüstü Seçimli Genel Kurulu'nda Hasan Arat, siyah-beyazlı kulübün 35. başkanı oldu.

  • İstanbul Gündemi
  • 04.12.2023 - 12:27

Beşiktaş Kulübü'nün olağanüstü seçimli genel kurulu BJK Emlakjet Spor Kompleksi'nde gerçekleşti. Başkanlık seçiminde Hasan Arat ve Serdal Adalı yarıştı.

OYLARIN 7BİN 271'İNİ ALDI

Hasan Arat, başkanlık seçiminde yapılan oylamanın ardından Beşiktaş'ın 35. başkanı oldu.  Toplam 21 sandıkta da Serdal Adalı'yı geçen ve kullanılan oyların 7bin 271'ini alan Hasan Arat, başkanlığa seçildi. Arat, siyah-beyazlı kulübün 35. başkanı oldu. Hasan Arat, başkanlığa seçilmesinin ardından büyük sevinç yaşadı. Arat, yönetim kurulu üyeleriyle salonda bulunan kongre üyelerini selamladı ve tebrikleri kabul etti. Serdal Adalı ise 4 bin 557 oy aldı.

REKOR KATILIM

Beşiktaş kongresinde 11 bin 785 üye oy kullandı. Bu sayı, kulüp için bir rekor niteliğinde.

“YOLUMUZ AÇIK, ŞANSIMIZ BOL OLSUN”

Beşiktaş Kulübünün 35. başkanı olan Hasan Arat, sonuçların kesinleşmesinin ardından yönetim kurulu üyeleriyle birlikte kürsüye çıktı. Arat, "46 yıl önce girdiğim bu muhteşem camianın ferdi olarak hayaller kuruyorum, formamız buradaki müzede duruyor. Seba'nın ikinci başkanı oluyorsunuz. Allah size şanlı Beşiktaş'a başkan olmayı nasip ediyor. Hayallerinizi ertelemeyin, hedefleriniz olsun, bu hedefleriniz için dürüstçe çalışın. Biz çok çalıştık, çalışmaya devam edeceğiz. Büyük Beşiktaş'ın tüm bireylerini yanımıza alarak Anıtkabir'e gideceğiz. Bana bu onuru yaşatan canım Türkiye'm ve Beşiktaş'ıma teşekkür ederim. Yolumuz açık, şansımız bol olsun" diye konuştu.

 

Haber Merkezi – İstanbul Gündemi

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.