Dolar 34,1103
%0.28
Euro 38,1113
%0.14
Altın 2.875,710
%1.64
Bist-100 9.900,00
%-0.76

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Gençlerin YKS ücretleri bu yıl da Sancaktepe Belediyesi’nden

Gençlerin YKS ücretleri bu yıl da Sancaktepe Belediyesi’nden

Sancaktepe Belediye Başkanı Şeyma Döğücü’nün öncülüğünde hayata geçirilen sosyal sorumluluk projeleriyle örnek gösterilen Sancaktepe Belediyesi, Üniversite Öğrencilerine Eğitim Desteği projesinin ardından üniversite sınavına girecek öğrencilerin de YKS kayıt ücretlerini karşıladı.

  • İstanbul Gündemi
  • 01.03.2024 - 10:49

Başkan Şeyma Döğücü tarafından açıklanan ve “Başarıya Giden Yolda Daima Yanındayız” sloganıyla başlayan Eğitime Destek Projesi kapsamında, ilçede üniversite sınavına girecek öğrencilerin sınav giriş ücretleri, Sancaktepe Belediyesi tarafından ödendi.

“GAYRETİNİZ VE ÖĞRENME AZMİNİZ DAİM OLSUN”

Geçtiğimiz yıl başlattıkları uygulamayı bu yıl da sürdürdüklerini belirten Başkan Döğücü “Geçtiğimiz yıl ilçemizde ikamet eden bütün öğrencilerimizin YKS ücretlerini karşılamıştık. Bu yıl yine aynı şekilde başvuru yapan tüm öğrencilerimizin ücretlerini karşılayıp Mart ayı içinde ödemelerini yapacağız. Şimdiden hayırlı uğurlu olsun.Sancaktepe Belediyesi olarak hiçbirinizin hayallerinizden, hedeflerinizden mahrum kalmasını istemiyor bu yönde Belediye olarak elimizden gelen tüm desteği sizlerin hayallerini gerçekleştirmek için hayata geçiriyoruz. Her şartta siz gençlerimizin yanında olmayı sürdüreceğiz. Sizlere sınavlarınızda başarılar diliyorum. Gayretiniz ve öğrenme azminiz daim olsun” dedi.

 

Haber Merkezi – İstanbul Gündemi

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.