Dolar 34,1385
%0.09
Euro 38,2322
%0.17
Altın 2.914,610
%0
Bist-100 10.028,00
%-0.02

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

Gelecek Ümraniye’den iftar programı

  • İstanbul Gündemi
  • 18.04.2023 - 09:42

İftar programına; Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı Selim Temurci, Gelecek Partisi İstanbul Kurucu İl Başkanı ve İstanbul 2. Bölge Milletvekili Adayı İsa Mesih Şahin, Gelecek Partisi Ümraniye İlçe Başkanı Av. Enver Sedat Çakıroğlu, partili yöneticiler, STK yöneticileri ve çok sayıda davetli katıldı.

ÇAKIROĞLU: “ORTAK AKIL VE UZLAŞI KAZANACAK”

Sözlerine davetliler selamlayarak başlayan Gelecek Partisi Ümraniye İlçe Başkanı Enver Sedat Çakıroğlu, tüm İslam aleminin Kadir gecesini tebrik etti. İlçe yönetimi olarak, liderleri Davutoğlu ve ortak adayları Kılıçdaroğlu’nun arkasında olduklarını ifade eden Çakıroğlu, “14 Mayıs ertesinde bahar gelsin. Yasaklar ve yolsuzluk girdabından ülkemiz kurtulsun. İnanıyoruz ki hep birlikte kazanacağız. Kötünün karşısında iyi kazanacak. Adaletsizliğin karşısında adalet kazanacak. Baskı ve otoriterleşmenin karşısında demokrasi kazanacak. Yoksulluk karşısında refah, adam kayırma yerine eşitlik kazanacak. Tüm kurumların içine düştüğü ahlaksızlığın karşısında siyasi ahlak kazanacak. Kapalı kapılar ardındaki karanlık kaybedecek şeffaflık kazanacak. Komplocular ve beslemeler kaybedecek, yok etmeye çalıştığınız Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu kazanacak. Ben yaptım oldu anlayışı kaybedecek ortak akıl ve uzlaşı kazanacak. Kısaca Bay Kemal kazanacak. Kısa Millet İttifakının adayı Bay Kemal kazanacak. Tüm Ümraniye teşkilatı olarak, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Adayımız Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu ve Cumhurbaşkanı Adayımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun sonuna kadar arkasındayız ve onun mücadelesini vereceğiz. O seçim bu seçim o sene bu sene” şeklinde konuştu.

TEMURCİ: “TÜRKİYE’DE YEPYENİ BİR DÖNEMİ BAŞARMIŞ OLACAĞIZ”

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı Selim Temurci, korkuya inat kardeşliğin kazanması için mücadele ettiklerinin altını çizen Temurci şöyle konuştu: “Böyle güzel bir atmosferde bizleri dostlarımız ve kardeşlerimizle bizleri buluşturduğunuz için teşekkür ederiz. Kıymetli kardeşlerim, Üsküdar’da balıkçılar çarşısındaydım. Hava ve atmosfer değişmiş. Türkiye değişimin ayak seslerine gebe. Birlikte geleceğiz. Birlikte yeni bir dönemi başlatacağız. Ramazan hepimizin hayatında yeni ufuklar açar. Kendimize gelme ayı. Rabbimizin rızası için tutuyoruz. Bu Ramazan-ı Şerif sadece Allah’tan korkacağımız Ramazan-ı şeriflerin de kapısını açsın. Siyasi partiler din değil onların liderleri de haşa peygamber değil. Bizim değerlerimizi, inancımızı bu coğrafyada ayakta tutmak istediğimiz her şeyi adeta ayaklar altına alacak olanlara karşı bu millet bir dakika diyecek cesareti göstersin, gösterecek. Bunu başardığımızda Türkiye’de yepyeni bir dönemi başarmış olacağız. Birinci bölgede milletvekili adayı olarak karşınızdayım. Rabbim bizleri mahcup eylemesin. Bu Ramazan-ı şerif bizim birlik ve beraberlik sofralarımız. Korkuya inat, kutuplaşmaya inat bu sofralar bu coğrafyada kurulmaya devam ederse bu milleti kamplaştıranlar kaybedecek, kardeş diyenler kazanacak, hep birlikte kazanacağız. Rabbim bizim ve arkadaşlarımızın yolunu açsın.”

Daha sonra konuşan Gelecek Partisi lideri Ahmet Davutoğlu, manevi değerlerin istismar edilmesini eleştirdi. İktidara yüklenen Davutoğlu, seçimleri kazanacaklarını ve Gelecek Partisi’nin iktidar ortağı olduğunu kaydetti.

 

Yusuf Özgür Bülbül – İstanbul Gündemi

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.