Dolar 34,0090
%-0.15
Euro 38,0108
%0.28
Altın 2.826,790
%0.85
Bist-100 9.976,00
%2.06

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Gazze’de katliam yapan İsrail’e Süper Lig’deki o futbolculardan skandal destek!

Gazze’de katliam yapan İsrail’e Süper Lig’deki o futbolculardan skandal destek!

Antalyaspor’un İsrailli futbolcusu Sagiv Jehezkel ile Başakşehir Futbol Kulübü’nün İsrailli futbolcusu Eden Karzev, Gazze’de katliam yapan İsrail’e destek verdi. İki futbolcuya da tepkiler çığ gibi büyüdü.

  • İstanbul Gündemi
  • 15.01.2024 - 11:35

Antalyaspor forması giyen Sagiv Jehezkel attığı gol sonrası skandal bir sevince imza atarken, Başakşehir forması giyen Eden Karzev'den de İsrail'i destekleyen bir paylaşım geldi. İşte detaylar...

TEPKİLER ÇIĞ GİBİ BÜYÜDÜ

Trendyol Süper Lig'in 20. haftasında Antalyaspor ile Trabzonspor arasında oynanan karşılaşmada İsrailli futbolcu Sagiv Jehezkel, skandal bir gol sevinci yaptı. Jehezkel, Trabzonspor'a attığı golün ardından kolundaki bandaja çizdiği İsrail bayrağı ve "7 Ekim'in 100. günü" yazısı ile fotoğraf vererek katliama destek verdi. Bu skandal desteğe tepkiler dinmemişken, Başakşehir forması giyen Eden Karzev'den de İsrail'i destekleyen bir paylaşım geldi. Karzev de Jehezkel'e benzer şekilde '100 gün' ifadelerinin yer aldığı bir paylaşımı alıntılayıp sosyal medya hesabından paylaşarak İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarına destek verdi.

GÖZALTINA ALINDI

Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatı üzerine Antalya İl Emniyet Müdürlüğü Spor Şube ve Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri futbolcu Sagiv Jehezkel'i gözaltına aldı. Asayiş Şube Müdürlüğü'ne götürülen Jehezkel'in tercüman vasıtasıyla ifadesinin ardından adliyeye sevk edileceği öğrenildi.

 

Haber Merkezi – İstanbul Gündemi

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.