Dolar 34,0170
%-0.13
Euro 38,0638
%0.42
Altın 2.827,500
%0.88
Bist-100 9.976,00
%2.06

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

Fatih Portakal’dan CHP’ye çok sert adaylık tepkisi! ‘İnsan biraz utanır’

Kendisine ait Youtube kanalında siyasetin yerel seçim gündemini değerlendiren Gazeteci Fatih Portakal, CHP’nin Lütfü Savaş’ı Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı göstermesine sert tepki gösterdi.

  • İstanbul Gündemi
  • 12.01.2024 - 19:49
  • Güncelleme: 12.01.2024 - 20:01

Cumhuriyet Halk Partisi’nin mevcut belediye başkanı Lütfü Savaş’ı bir kez daha Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak göstermesine bir tepki de Fatih Portakal’dan geldi.

“SİYASETİN REFERANSINA İNSANI ALMIYORSUNUZ, İKBALİNİZİ ALIYORSUNUZ”

Kendisine ait Youtube kanalı olan Fatih Portakal TV’de açıklamalarda bulunan Portakal, “Lütfü Savaş CHP’nin Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı. İnsan biraz utanır. "Bunu bana verdiniz ama ben bunu hak etmiyorum" der. Böyle bir cümle kurma nezaketi de yok. Başarısızsın arkadaş, Hatay'da insanların ölümünde senin dahilin var. Gideceksin onlardan oy isteyeceksin. Özgür Bey de ‘Lütfü Beyin Hatay’ın kırsalında güzel oyu var. Beli orayı alabiliriz’ diyor. Her şeyi oy olarak görüyorlar. İnsanlar öldü. Lütfü beyi ödüllendiriyorsunuz. Yaptığınız başka bir şey yok. Siyasetin referansına insanı almıyorsunuz, ikbalinizi alıyorsunuz” şeklinde konuştu.

 

Haber Merkezi – İstanbul Gündemi

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.