Dolar 34,1919
%0.16
Euro 38,1337
%-0.29
Altın 2.926,150
%-0.25
Bist-100 9.776,00
%-0.54

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

Esenler'de şoke eden olay! Önce sürükledi sonra çırılçıplak soydu

  • İstanbul Gündemi
  • 20.12.2022 - 11:54

Esenler Kemer Mahallesi'nde 10 Aralık Cumartesi günü saat 22.30 sularında meydana gelen olayda, bir kadın 18 yaşındaki oğlu Y.C.K.'ye içki içirerek zorla cinsel ilişki yaşadığını öne sürdü. Bunun üzerine 18 yaşındaki Y.C.K.’nin annesi, 58 yaşındaki Erdin B.'yi sokak ortasında önce sürüklemeye başladı ardından ise çırılçıplak soydu ve evire çevire dövmeye başladı. Mahalle sakinleri araya girerek öfkeli kadını sakinleştirmeye çalıştı.

POLİSLER MÜDAHALE ETTİ

Görgü tanıklarının ihbarı üzerine polis ekipleri olay yerine intikal ederken, sağlık ekipleri Erdin B.'yi hastaneye kaldırdı. Y.C.K.'nin emniyette verdiği ifadenin akabinde gözaltına alınan Erdin B., emniyetteki işlemlerinin ardından adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

"MÜDAHALE EDENİ KESERİM”

Mahallede yaşamına devam eden Recep Kutum ise, "Bir kadın 2 erkek bir adama saldırıyordu. Kadın, 'Bana tecavüz etti' diye bağırıyordu. Elinden kurtarmaya çalıştık ama, elindeki bıçakla, 'Müdahale etmeyin. Müdahale edeni keserim' diyordu. Daha sonra adam ellerinden kaçtı. Sokak üzerinde tekrar yakaladılar. Kadın adama vurup yere yatırdı, üzerindekileri çıkardı. Çırılçıplak yerde kaldı. Biz de polisi aradık. Ambulans da gelip adam müdahale etti. Sebebi de kadının bağırışına göre, 'Bana tecavüz etmeye kalkıştı' dedi. Hatta mahalleye dönerek, 'Bu adam sapık. Ses çıkartmazsanız bu tür şeyler başımıza' gelir diye bağırdı. Ne derece inandırıcıdır bilemiyoruz. İki taraf da masum olduğunu söylüyordu. Önce beklediler, polisin gelmesiyle birlikte ayrıldılar" ifadelerini kullanmadı.

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.