Dolar 34,2258
%0.08
Euro 37,9272
%0.26
Altın 2.926,830
%0.11
Bist-100 9.013,00
%-3.62

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

ERZİNCANLILAR BİRLİK VE BERABERLİK İÇİN EVET DEDİ

  • İstanbul Gündemi
  • 16.03.2017 - 22:33

Halk oylaması sürecinde STK temsilcileriyle görüşerek Evet´i anlatan AK Parti Üsküdar SKM teşkilatı, Erzincanlılardan  ?Evet´ cevabını aldı. AK Parti Üsküdar SKM teşkilatının düzenlediği geceye AK Parti Erzincan Milletvekili Serkan Bayram, AK Parti Üsküdar İlçe Başkanı Halit Hızır, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, AK Parti Üsküdar SKM Başkanı İhsan Sorar ve çok sayıda davetli katıldı.

AVRUPA´NIN MASKESİ DÜŞMÜŞTÜR

Başbakan Binali Yıldırım´ın hemşerileriyle buluşmaktan onur duyduğunu belirten AK Parti Üsküdar İlçe Başkanı Halit Hızır, ?Biz o kadar şerefli bir milletiz ki, tüm dünya bizim birlik ve beraberliğimizi kıskanıyor ve bozmak için ellerinden geleni yapıyor. Ama başaramayacaklar. İşte Avrupa, bizi medeniyetsizlikle itham ediyorlardı, maskeleri düştü. 16 Nisan´la ilgili benim hiç şüphem yoktur. O gün öyle bir evet diyelim ki, bu ülkede birlik ve beraberliği bozmaya çalışan hainler bir daha uyuyamasınlar? diye konuştu.

ZALİM AVRUPA

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen ise, Avrupa´nın ülkemize aldığı çirkin tavrı eleştirerek ?Avrupa´nın bize karşı aldığı tavır, yıllarca mazlumların gözyaşından beslenen tavrın bir uzantısıdır? ifadelerini kullandı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.