Dolar 33,9762
%0.11
Euro 37,6709
%-0.39
Altın 2.727,450
%-0.69
Bist-100 9.771,00
%-1.67

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

Ersan Şen katılacağı partiyi açıkladı! ‘Görüşmemiz oldu’

Hukukçu Prof. Dr. Ersan Şen, Halk TV’de yayınlanan Sokağın Sözü programında çok konuşulacak bir açıklamaya imza attı. Şen, eski milletvekili Yavuz Ağıralioğlu'nun yeni parti kurması halinde partiye katılacağını söyledi.

  • İstanbul Gündemi
  • 18.11.2023 - 10:48
  • Güncelleme: 18.11.2023 - 10:55

Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Seçimleri öncesi İYİ Parti'den istifa eden Yavuz Ağıralioğlu, Gazeteci İsmail Saymaz’a 2024 yerel seçimlerinden sonra yeni parti kuracağını açıklamıştı.

“YAVUZ BEY İLE DE GÖRÜŞMEMİZ OLMUŞTUR”

Gazeteci İsmail Saymaz'ın "Benim duyduğum kadarıyla yerel seçimden sonra kurulacak bir parti Ersan Şen ile görüşme yapmış. Doğru mu diye kendisine soruyorum” ifadeleri üzerine Şen, konuyla alakalı şunları söyledi: “Sayın Yavuz Ağıralioğlu sevdiğim bir insandır. İyi bir Türk milliyetçisidir. Görüştüğümüz doğrudur. Kendisi şu anda eğilim yoklaması yapmakta henüz kurduğu bir partiyi ya da onun adımlarını attığını duymadım. Eğer bir çalışma ortamı, birlikte hareket etme şansı olursa bunu değerlendireceğiz. Ben Türk milliyetçilerinin, Atatürk milliyetçilerinin mümkün olduğunda bir cephe altında toplanmasını dileyenlerdenim. Bunun bu ülkede olabileceğini düşünüyorum. Mümkündür, bu ülkeyi seven insanlardır. Yavuz Bey ile de görüşmemiz olmuştur. Konuştuk ve bazı hususları değerlendirdik.”

 

Haber Merkezi – İstanbul Gündemi

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.