Dolar 34,1623
%0.08
Euro 38,1653
%-0.21
Altın 2.918,510
%-0.51
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

‘Ensonhaber.com’dan Atatürk’e hakaret!

  • İstanbul Gündemi
  • 14.09.2022 - 10:24

Twitter’da Fatih isimli bir kullanıcının, ‘Biraz edep, Kurtuluş savaşı çok daha ağır şartlarda geçmiştir, varlıkla yokluk arasında gidip geldik, o halde dahi Mustafa Kemal “Bayrak bir milletin onurudur, çiğnenmez…” diyebilmiştir… Yunanları denize döktük biz. Asıl icraat budur…’ yazmasına karşılık, Ensonhaber.com resmi twitter hesabından şok etkisi yaratacak cevap geldi.

‘M. KEMAL YUNAN HAYRANI!’

Hesabı kimin kullandığı bilinmeyen birinden cevap geldi. Cevapta Atatürk’e hakaret edilerek, ‘M. Kemal Yunan hayranı olduğu için öyle demiştir. Ki açıklamaları var Yunan askerlerinin ne kadar cesur olduğuna dair, başka bir şey değil.’ denildi.

YAKIN TAKİPÇİSİYDİ!

Şarkıcı, oyuncu, youtuber olan ve siyaset diliyle gündemden düşmeyen Oğuzhan Uğur konunun yakın takipçisi oldu. Atılan cevabı resmi sosyal medyalarında paylaşan Uğur, Ensonhaber.com yetkillerinden bir cevap beklediğini ifade ederek, ‘Uğur, ‘Fatih bey’in attığı tweete verilen cevaba bakın… Bence bunu yazanı bulun ve gereğini yapın. Sonra böyle birine iş verdiğiniz için ne kadar üzgün olduğunuzu belirten bir tweet atın. Bekliyoruz.’ dedi.

‘ATATÜRK’E YAPILACAK HAKARET ÖZÜMÜZE HAKARETTİR!’

Ensonhaber.com Yayın Grubu Başkanı Serkan Kalemciler ise gerçekleşen tepkilere binayen, ‘Markamızı hedef alan menfur sabotajı yapanı bulmak için ne gerekiyorsa yapacağız! Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e yapılacak en küçük hakaret özümüze hakarettir. Bu iğrenç olayı tez zamanda açıklığa kavuşturacağımızı ilan ederiz.’ diyerek açıklama yaptı.

Edanur Aktürk - İstanbul Gündemi

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.