Dolar 34,1103
%0.28
Euro 38,1113
%0.14
Altın 2.875,710
%1.64
Bist-100 9.900,00
%-0.76

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu 58. kez düzenlenecek

Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu 58. kez düzenlenecek

58. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu, Cumhurbaşkanlığı himayesinde ve Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın destekleriyle Türkiye Bisiklet Federasyonu tarafından 8-15 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

  • İstanbul Gündemi
  • 28.09.2023 - 11:58

Alanya’dan İstanbul’a TUR 2023 kapsamında yer alan illerde Valilikler öncülüğünde düzenlenen koordinasyon kurullarıyla haftalar öncesinde hazırlıklarına start verilen 58.Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu, Anadolu’dan Avrupa’ya bisikletin kıtaları aşan serüveni ve her gün yaklaşık 2 bin kişinin bir etaptan diğerine hareket ettiği dev organizasyonu ile Türkiye’nin en büyük projelerinden birisi.

LİDER FORMALAR İÇİN KIYASIYA MÜCADELE

Spor Toto’nun sponsor olduğu organizasyonun genel klasman mayosu Turkuaz Mayo, yarışın genel klasman lideri olan sporcunun üstünde olacak. En iyi tırmanışçılar Türk Hava Yolları sponsorluğundaki kırmızı mayoyu giyerken, sprint kapıları arasında en yüksek sürate ulaşacak bisikletçilerin mayosu ise Mosso–Ümit Bisiklet sponsorluğunda, yeşil renkte olacak. Türkiye Güzellikleri prim kapılarını birinci sırada geçen sporcular ise yarışın içinde nötral servis desteği de veren Shimano sponsorluğundaki beyaz mayoyu giymeye hak kazanacak. Beyaz Mayo ile her prim geçişinde ülkemizin doğal güzelliklerine ve tarihi zenginliklerine vurgu yapılacak.

 

Haber Merkezi – İstanbul Gündemi

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.