Dolar 34,1982
%0.11
Euro 38,1691
%0.01
Altın 2.899,640
%-0.7
Bist-100 9.666,00
%-1.14

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

CHP Çekmeköy'de ev ev ziyaretlerde!

  • İstanbul Gündemi
  • 01.12.2022 - 11:56

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çekmeköy İlçe Başkanlığı üyeleri, bugünlerde oldukça hummalı çalışma içerisinde. Seçimlerin de yaklaşmasıyla beraber çalışmaları hızlandıran teşkilat üyeleri, ilçedeki evleri ziyaret ederek, başta 'Aile Destekleri Sigortası' olmak üzere partilerinin projeleri hakkında bilgi veriyor. 

'YOĞUN TEMPO İÇİNDEYİZ'

CHP Çekmeköy İlçe Başkanı Hüseyin Kızıldaş, seçime sayılı günler kaldığını ve seçimi kazanmak için yoğun çalışma içerisinde olduklarını söyledi. 
Başkan Kızıldaş, ev ziyaretlerini hızlandırdıklarını anlatarak, 'Çatalmeşe Mahallesinde komşularımızı ziyaret ediyor Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun selamlarını iletiyoruz. Aile Destekleri Sigortasını anlatarak iktidara geldiğimizde yapacaklarımızı anlatıyoruz.' dedi.  


Aynı çalışmaların başka yerde de yapıldığını dile getiren Kızıldaş, 'Merkez ve Mimar Sinan Mahallerimizde komşularımızı ziyaret ederek Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun selamlarını ilettik. Aile Destekleri Sigortasını ve iktidara geldiğimizde yapacaklarımızı anlattık.' diye konuştu. 

'UMUDU ÖRGÜTLEMEYE DEVAM EDECEĞİZ'

Başkan Kızıldaş, hane ziyaretlerine devam edeceklerinin bilgisini vererek, 'Demokratik bir Türkiye, umut dolu yarınlar ve halkın iktidarının temellerini bugünden el ele atıyoruz. Umudu örgütlemeye devam edeceğiz.' şeklinde konuştu. 

Göksenin Aktaş - İstanbul Gündemi

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.