Dolar 34,1101
%0.28
Euro 38,1078
%0.14
Altın 2.859,320
%1.06
Bist-100 9.955,00
%-0.21

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Celal Şengör İstanbul’dan taşınma nedenini anlattı! ‘Bütün yollar tıkanacak...’

Celal Şengör İstanbul’dan taşınma nedenini anlattı! ‘Bütün yollar tıkanacak...’

Beklenen İstanbul depremi öncesi şehirden taşınan Ünlü jeolog Prof. Dr. Celal Şengör, bu kararı almasının nedenlerini anlattı.

  • İstanbul Gündemi
  • 10.09.2023 - 15:18

Gazeteci Fatih Altaylı’nın Youtube kanalına konuk olan Celal Şengör, deprem riski sebebiyle İstanbul'dan taşınma kararı aldığını açıklamıştı. Şengör, kararının detaylarını açıkladı.

“NEREYE KAÇACAKSIN?”

Fatih Altaylı'nın Youtube kanalında yayınlanan Teke Tek Bilim programına konuk olan Şengör, “Yağmalara, ırza geçilmelere başlanacak. İstanbul’da kaç tane Afgan var? Düşünebiliyor musun? Benim derdim evim yıkılacak değil. İstanbul yıkılacak. Depremden sonra yangınlar çıkacak. Nereye kaçacaksın?” ifadelerini kullandı.

“YEMEĞİNİ NERDEN TEMİN EDECEK, SUYU NEREDEN BULACAK?”

Deprem riski hakkında konuşan Şengör, “İstanbul'da deprem oldu. Nişantaşı'ndan yangınlar çıktı düşün. Herkes sokakta, nereye kaçacak? Nasıl kaçacak? Yemeğini nerden temin edecek, suyu nereden bulacak? Sen Nişantaşı'dan kaçamazsın. Ben de Anadolu Hisarı'ndan kaçamam. Baz aklı evveller diyor ki; Celal Hoca'nın kaçacağı yerlerde de fay var. Ben bunu bilmiyor muyum? Benim Çanakkale'deki evimin önünden fay geçiyor. Ama bu ev ona göre yapıldı. Buranın etrafı bomboş. Orada bütün yollar tıkanacak. Kaçamam” dedi.

 

Haber Merkezi – İstanbul Gündemi

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.