Dolar 34,1452
%0.03
Euro 37,9402
%0.07
Altın 2.885,140
%-0.01
Bist-100 9.888,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Çekmeköylü kadınlar el emeği ürünlerini beğeniye sundu

Çekmeköylü kadınlar el emeği ürünlerini beğeniye sundu

Çekmeköy İş ve Sanat Eğitim Merkezi ve Çekmeköy Halk Eğitim Merkezi tarafından Hayat Boyu Öğrenme Haftası kapsamında yılsonu etkinliği ve sergi düzenlendi.

  • İstanbul Gündemi
  • 10.06.2023 - 09:12

Hayat Boyu Öğrenme Haftası kapsamında düzenlenen etkinliğe Çekmeköy Kaymakamı Resul Çelik, Çekmeköy Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Sırmacı, Çekmeköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Burhan Bayrak ve Çekmeköy Halk Eğitim Merkezi Müdürü Muzaffer Henden katıldı.

TASARLADIKLARI ELBİSELERLE DEFİLE YAPTILAR

Çekmeköy Belediyesi, Çekmeköy Kaymakamlığı ve Çekmeköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliği ile Çekmeköy Halk Eğitim Merkezi ve Çekmeköy İş ve Sanat Merkezi’nde eğitim alan kursiyerler için eğlenceli bir program tertip edildi. Turgut Özal Kültür Merkezi’nde düzenlenen etkinlikte, Çekmeköy İş ve Sanat Eğitim Merkezi ve Çekmeköy Halk Eğitim Merkezi’nde eğitim alan kursiyerler, kurslarda tasarladıkları takılardan oluşan defile düzenlerken Çekmeköy Güç Kardeşler Anadolu Lisesi öğrencileri de halk oyunları gösterisi yaptı.

EL YAPIMI ÜRÜNLER SERGİLENDİ

Çekmeköy İş ve Sanat Eğitim Merkezi ve Çekmeköy Halk Eğitim Merkezi’nde eğitim alan kursiyerler yıl içerisinde ürettikleri ürünlerden oluşan sergi düzenledi. Sergide kursiyerlerin; giyim, geleneksel el nakışları, resim, seramik, çini, tezhip, minyatür, takı, desen çizimi, bambu sepet, geri dönüşüm gibi kurslarda yapmış olduğu el yapımı ürünler sergilendi. Sergiye çok sayıda Çekmeköylü katılım sağladı.

OKUMA YAZMA KURSUNDA MEZUNİYET TÖRENİ

Kurslarda okuma ve yazma eğitimi alan kursiyerler için mezuniyet ve kep töreni düzenledi. Okuma ve yazma kursunu başarılı bir şekilde tamamlayan kursiyerlere protokol tarafından katılım belgeleri takdim edildi. Törende sahnede keplerini atma heyecanı yaşayan kursiyerler daha sonra hayat hikayelerini paylaştı.

 

Göksenin Aktaş – İstanbul Gündemi

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.