Dolar 34,2175
%0.11
Euro 37,8729
%-0.58
Altın 2.934,100
%1.32
Bist-100 9.351,00
%-3.25

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

ÇEKMEKÖY´DE CAMİLER RAMAZAN´A HAZIR

  • İstanbul Gündemi
  • 27.05.2017 - 00:27
Çekmeköy Belediyesi ilçedeki camilerin temizliğini tamamlayarak Ramazan´a hazırladı.

Çekmeköy Belediyesi´nin temizlik personeli Ramazan öncesi camilerin temizliğini yaparak Teravih Namazları için hazırlıklarını tamamladı. Halıları yıkayan, camları, ayakkabılıkları ve duvarları silen belediye ekipleri, dış mekanlarda da çalışmalar yaptı.   Özellikle Teravih Namazı´nda camiden dışarı taşan cemaati de unutmayan belediye yetkilileri, bahçe zeminlerini namaz kılmaya uygun hale getirdi.

Alemdağ´a Mescid Kuruldu

Tarihi değeri nedeniyle kültür varlıkları arasında yer alan ve yenileme çalışmaları yağılan Alemdağ Vakıf Cami´nin cemaatinin teravih namazı kılabilmesi için belediye tarafından mahalleye çadır kuruldu. Tadilattaki caminin yanına kurulan büyük çadırda hem kadınlar hem de erkekler için iki bölüm bulunuyor.

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, ?Bizi bir Ramazan´a daha kavuşturan Rabbimize şükürler olsun. Vatandaşlarımızın ibadetlerini yapabilmeleri için belediye olarak elimizden gelen çabayı gösteriyoruz. Yıl içinde camilerin ve abdesthanelerin bakımları ile ilgilenen ekiplerimiz, Ramazan öncesinde de temizlik çalışmalarını tamamladı. Ramazan ayının tüm İslam alemine hayırlar getirmesini diliyorum,? dedi. 

 

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.