Dolar 34,0660
%0.01
Euro 37,8290
%-0.2
Altın 2.799,940
%-0.1
Bist-100 9.774,00
%0.17

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Çekmeköy Belediyesi’nden sağlık hizmetine destek

Çekmeköy Belediyesi’nden sağlık hizmetine destek

Geçtiğimiz aylarda açılışı gerçekleşen Çekmeköy Devlet Hastanesi Endoüroloji ve Taş Kırma Merkezi vatandaşlara hizmet vermeye devam ediyor. Çekmeköy Belediyesi katkılarıyla hizmete alınan merkez, gün içerisinde onlarca vatandaşa şifa kaynağı oluyor.

  • İstanbul Gündemi
  • 11.11.2023 - 18:25

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz’ın göreve geldiği ilk dönemde sözünü verip yoğun gayretleriyle ilçeye kazandırdığı Çekmeköy Devlet Hastanesi, yeni ve modern sağlık hizmetleriyle vatandaşlara hizmet vermeye devam ediyor.

AĞRISIZ VE SANCISIZ TEDAVİ OLANAĞI SAĞLANIYOR

Bu hizmetlerden sadece biri olan Çekmeköy Devlet Hastanesi Endoüroloji ve Taş Kırma Merkezi; yoğun şekilde çalışıyor. Türkiye’de alanında en güncel, donanımlı ve güçlü cihazlar ile vatandaşlara hizmet veren merkezde, hastalar alanında uzman hekimlerin ve ekiplerinin uyguladığı tedavi ile 30-45 dakika içerisinde böbrek ve idrar yollarında yer alan taşlardan kurtuluyor. Merkez’de bulunan son teknoloji ESWL taş kırma cihazı; şok dalgaları kullanarak, anestezi uygulanmadan hastalara ağrısız ve sancısız tedavi olanağı sağlanıyor.

MERKEZDE YURTİÇİ VE YURTDIŞINDAN DA HEKİMLERE EĞİTİM VERİLİYOR

Çekmeköy Devlet Hastanesi içerisinde yer alan merkez hastalara şifa olmanın dışında içerisinde bulunan eğitim salonu ile birlikte yeni hekimlerin de burada yetişmesine olanak sağlanıyor. Uzman hekimlerin bulunduğu merkezde verilen eğitimler ile gerek yurt içi gerekse yurt dışından gelen üroloji hekimleri taş kırma alanında deneyim kazanıyorlar.

PROF. DR. KEMAL SARICA’DAN BAŞKAN POYRAZ’A TEŞEKKÜR

Merkezin açılışında emeği olanlara teşekkür eden Prof. Dr. Kemal Sarıca, şunları söyledi: “Bu ünitemizi tabi ki hazırlamak hiç kolay olmadı. Oldukça geniş kapsamlı bir ünitemiz var. Bu ünitemizde gerek ekipman, gerekse burayı donatmak ve her türlü altyapıyı oluşturmak için çok önemli destekler aldık. Bize manen ve madden  çok büyük  destek veren Çekmeköy Belediye Başkanımız Ahmet Poyraz’ın yakınlığını gördük. Hiçbir zaman bizleri yalnız bırakmadılar, başından itibaren bize böyle bir üniteyi kazandırmak için her zaman yanımızda oldular, gerekli desteği verdiler. Biz kendilerine çok çok teşekkür ediyoruz. Aynı zamanda bu ünitemizin açılışında değerli Belediye Başkanımız Ahmet Poyraz ve ilgili yetkililerde aramızdaydı. Bizleri onurlandırdılar.”

 

Göksenin Aktaş – İstanbul Gündemi

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.