Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

ÇEKMEKÖY BAHAR ŞÖLENİ´NE MÜTHİŞ FİNAL

  • İstanbul Gündemi
  • 20.05.2016 - 23:54

Çekmeköy Belediyesi Bahar Şöleni Finali Çekmeköy Spor Kompleksi´nde yapıldı.

Çekmeköy Belediyesi´nin, Çekmeköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü iş birliği ile organize ettiği Bahar Şöleni´nin final programı Çekmeköy Spor Kompleksi´nde yapıldı. Programa Çekmeköy Kaymakamı Cemal Hüsnü Kansız, Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, Çekmeköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Aktaş, AK Parti Çekmeköy İlçe Başkanı Salih Kırıcı, Çekmeköy Jandarma Komutanı Ahmet Demirel, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Muhammet Kılıç, meclis üyeleri ve öğrenciler katıldı.

Futbol, badminton, voleybol, basketbol, tenis, satranç ve futsal gibi yedi branşta beş bin öğrencinin ter döktüğü bahar şöleninde, bin yüz öğrenci kupa ve madalyalarının yanı sıra kendileri için hazırlanmış saatleri de ödül olarak kazandı. Final programında ünlü komedyen ve oyuncu Yavuz Seçkin, yaptığı şovlarla salonda bulunanlara keyifli anlar yaşattı.

Karizma Show´dan Müthiş Performans

Guinnes Rekorlar Kitabı´na giren akrobatik smaç gösteri ekibi Karizma Show, yaptığı gösteriler ile salonda büyük heyecan yarattı. Yaklaşık 1 saat boyunca çeşitli gösteriler gerçekleştiren ekip, salondan seçtikleri öğrencileri de şovlarına dahil ederek programa ayrı bir heyecan kattılar.

Programda öğrencilere seslenen Çekmeköy Kaymakamı Cemal Hüsnü Kansız ? Allah emeklerinizi  zayi etmesin. İlçemizde bu tür güzelliklerin olması bizim için mutluluk verici. Bu programda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum,? dedi.

Gençleri selamlayan Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz ? Daha kısa süre öncesine kadar Çekmeköy´de böyle salonlar yoktu. Allah´ın izni ile Çekmeköy´ümüze ve okullarımıza bir çok spor salonu  kazandırdık. Çünkü bizim için gençlik önemli. Bugün şenliklerimize 5100 öğrenci katıldı. İnanıyorum ki bundan sonraki yıllarda organize edeceğimiz şenliklere daha fazla gencimiz katılacak. Şenliklerimizde dereceye giren tüm kardeşlerimi tebrik ediyorum. Bundan sonraki yıllarda da eğitimden spora her zaman yanınızda olacağız,? dedi.

Bahar Şenlikleri kapsamında yapılan yarışlarda  dereceye giren öğrenciler ödüllerini  Çekmeköy Kaymakamı Cemal Hüsnü Kansız ve Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz´dan aldılar.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.