Dolar 34,1458
%0.04
Euro 38,2188
%0.52
Altın 2.933,760
%0.6
Bist-100 9.829,00
%-0.62

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

Buğra Kavuncu’dan İYİ Parti Kağıthane’ye ziyaret

  • İstanbul Gündemi
  • 06.04.2023 - 15:24

14 Mayıs’ta yapılacak milletvekili seçimlerinden Türkiye gündemine, cumhurbaşkanı seçiminden saha çalışmalarına kadar birçok konuda fikir alışverişinin yapıldığı ziyarette, ilçe yönetim kurulu üyeleri de hazır bulundu.

ADAY ADAYLARININ ZİYARETLERİ DEVAM EDİYOR

28. dönem milletvekili seçimlerine yaklaştıkça 2. bölge milletvekili aday adayları da İYİ Parti İlçe Teşkilatını ziyaret etmeye devam ediyor. İYİ Parti 2. Bölge Milletvekili Aday Adayı Buğra Kavuncu da Kağıthane İlçe Başkanlığı’nı ziyaret etti. Seçimlerin Türkiye ve partileri için çok önemli olduğuna dikkat çeken Kavuncu, İYİ Parti’nin Türk siyasetinde en kritik rol alan parti olduğunun altını çizdi.

“BİRLİKTE KAZANACAĞIZ, TARİH YAZACAĞIZ”

Ziyaret ile ilgili sosyal medyadan açıklama yapan İYİ Parti Kağıthane İlçe Başkanlığı, “Genel Başkan Başdanışmanımız, önceki dönem İl Başkanımız, 2. Bölge Milletvekili Aday Adayımız Sayın M. Saltuk Buğra Kavuncu, ilçe başkanlığımızı ve yönetim kurulumuzu ziyaret etti. Gündemde ki konular hakkında yönetimimizle istişarelerde bulundu. Birlikte kazanacağız, tarih yazacağız. Az kaldı” ifadelerini kullandı.

 

Göksenin Aktaş – İstanbul Gündemi

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.