Dolar 34,1623
%0.08
Euro 38,1653
%-0.21
Altın 2.918,510
%-0.51
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

Bu nasıl vicdan? Yapmadıklarını bırakmadılar

  • İstanbul Gündemi
  • 27.06.2022 - 12:30

Anne M.D (27) ve erkek arkadaşı S.E‘in (38) yargılandığı davada, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı vekili ve UCİM avukatları, Jandarma, Kriminal Daire Başkanlığı‘ndan gelen rapora göre Eymen‘in istismara uğradığının netleştiğini söyledi. İzmir’in Buca ilçesinde yaşanan olayda rapora göre; Eymen bebeğin yaşça büyük bir erkek tarafından istismara uğradığı video görüntüleri, minik Eymen’in bir araçta tamamen çıplak halde ve vücudunda darp izlerinin olduğu fotoğrafların bulunduğu belirtildi.

“Adalet önünde hesap soracağız”

UCİM Başkanı Saadet Özkan, “Eymen’i annesi hiç sevmedi. Onu istismar ettiler. Çocuğumuza eziyet ettiler. Eymen seni koruyamadığımız için bizi affet. Eymeni katledenlere söylüyorum onun bedenini yüzenler; bu hayatta içtikleri su bile boğazlarından geçmeyecek, adalet önünde hesap soracağız” dedi.

“Sanık S.E’in savunmasını kabul etmiyoruz”

Başkan Yardımcısı Yücel Ceylan ise mahkeme heyetinin dosyada yer alan raporları incelerken gözyaşlarını tutamadıklarını söylediğini ve çok üzgün olduklarını ifade etti. UCİM avukatı Yeşim Aydın Sağra mahkeme heyetine Eymen bebeğin annesine teslim edilmeden önceki ve yaşadığı şiddet ve istismar sonucunda geldiği son halinin fotoğraflarını gösterdi. “Sanık S.E’in savunmasını kabul etmiyoruz” diye konuştu.

Duruşma ertelendi

Mahkeme Başkanı, anne M.D‘nin akli dengesinin yerinde olup olmadığına yönelik adli tıp raporunun beklenmesine, sanıkların tutukluluk hallerinin devamına karar verip, duruşmayı erteledi.

Haber Merkezi-İstanbul Gündemi

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.