Dolar 34,1776
%0.12
Euro 38,1753
%-0.18
Altın 2.928,460
%-0.17
Bist-100 9.752,00
%-0.78

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

Beşiktaşlılar müziğe doydu!

  • İstanbul Gündemi
  • 07.09.2022 - 14:50

Ünlü oyuncu Taner Ölmez’in solist, Serkan Keskin’in de basgitarda yer aldığı Barabar Grubu, Beşiktaş’ta festival kapsamında Cüneyt Arkın Sanatçılar Parkı’nda sahne aldı. Türk Halk Müziği melodilerini Batı müziği enstrümanları ve altyapısıyla düzenleyerek yeni bir tarz oluşturan Barabar grubu, Beşiktaşlılar’a keyifli anlar yaşattı.

YOĞUN İLGİ!

Beşiktaşlılar’ın yoğun ilgi gösterdiği konserde grup, halk müziğimizin eşsiz eserlerini Beşiktaşlılar için seslendirirken konsere Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat’ta eşlik etti.

AKPOLAT, ‘1 EKİM’E KADAR DEVAM EDECEK!’

Barabar Grubu adına Tema Vakfı adına bağışlanan fidan plaketini müzisyenlere takdim eden Başkan Rıza Akpolat, ‘Zor zamanlardan geçiyoruz. Kültür ve sanata erişim artık çok pahalı hale geldi. Konserlerin, festivallerin yasaklandığı bugünlerde biz ilçemizin meydanlarını, parklarını kültür-sanatla ve tabii ki sizlerin varlığıyla dolduruyoruz. Varlığınız bize umut, güç veriyor. 30 Ağustos’ta başlayan festivalimiz 1 Ekim’e kadar sahne sanatları, görsel şovlar, tiyatro, sinema ve konserlerimizle devam edecek.’ şeklinde konuştu. Türk Halk Müziği’nin önemli isimleri, Beşiktaş Festivali kapsamında 3-11 Eylül tarihleri arasında, Cüneyt Arkın Sanatçılar Parkı sahnesinde Beşiktaşlılarla buluşmaya devam edecek.

Göksenin Aktaş - İstanbul Gündemi

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.