Dolar 34,1603
%0.07
Euro 38,2385
%-0.02
Altın 2.924,320
%-0.31
Bist-100 9.711,00
%-1.2

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

Beşiktaş Festivali’nde Oğuz Aksaç resitali

  • İstanbul Gündemi
  • 06.09.2022 - 11:42

Geniş ses aralığı ve kendine özgü tarzıyla Anadolu ezgilerine yeni bir soluk getiren Aksaç, seslendirdiği türküler ve sahne performansıyla konsere gelenlere unutulmaz bir gece yaşattı. Gecenin sürprizi ise Oğuz Aksaç’ın sahneye davet ettiği Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat’la birlikte türkü söylemesi oldu.

Başkan Akpolat’a teşekkür

Beşiktaş Belediyesi’nin düzenlediği ve 30 Ağustos’ta Kenan Doğulu konseri ile başlayan Beşiktaş Festivali’nde Halk Müziği konserleri serisinin dün akşamki konuğu ünlü sanatçı Oğuz Aksaç oldu. Performansıyla konser katılımcılarına unutulmaz bir gece yaşatan Aksaç sanata ve sanatçıya olan desteklerinden dolayı Beşiktaş Belediyesi Başkanı Rıza Akpolat’a teşekkürlerini sundu.

“Sanatın dönüştüren ve güzelleştiren gücüne inanıyoruz”

Belediye Başkanı Rıza Akpolat, “Oğuz Aksaç’ı burada ağırladığımızdan dolayı bugün bizim için çok özel bir gün. Sanatın baskılandığı, festivallerin yasaklandığı zor bir süreçten geçiyoruz. Kültür ve sanata erişim artık çok pahalı. Dolayısıyla Beşiktaş’ın kılcal damarlarına sanatı yaymaya, sanatçıyı görünür kılmaya çalışıyoruz. Yani hepimizin ihtiyacı olan bir şeyi yapmaya çalışıyoruz ve bunu da yapmaya devam edeceğiz. Sanatın dönüştüren ve güzelleştiren gücüne inanıyoruz.” ifadelerini kullandı.

1 Ekim’e kadar devam edecek Beşiktaş Festivali için detaylı bilgiye besiktas.bel.tr adresinden ulaşılabilir.

Göksenin Aktaş - İstanbul Gündemi

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.