Dolar 34,1185
%0.06
Euro 38,1204
%0.07
Altın 2.875,720
%0.02
Bist-100 9.900,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Beşiktaş Belediyesi gençlerin Avrupa hayalini gerçekleştirecek

Beşiktaş Belediyesi gençlerin Avrupa hayalini gerçekleştirecek

Beşiktaş Belediyesi, Avrupa Dayanışma Programı (ESC) kapsamında gönüllüler arıyor. ‘Beşiktaş'ın Gençleri Avrupa'da’ projesi ile 18-30 yaş aralığındaki dört kişi, iki ay boyunca gönüllülük faaliyetlerinde bulunmak üzere Bosna Hersek’e gidecek.

  • İstanbul Gündemi
  • 14.07.2023 - 08:49

Bosna Hersek’in Saraybosna şehrinde gerçekleşecek olan proje ile gönüllüler, ikişer aylık arayla ikili gruplar halinde gençlik alanında faaliyet gösteren bir sivil toplum kuruluşunda gönüllülük faaliyetlerine katılacak. Son başvuru tarihi ise 17 Temmuz olarak belirlendi.

MASRAFLAR AVRUPA BİRLİĞİ’NDEN ALINAN HİBE İLE KARŞILANACAK

Gönüllülük faaliyetleri, kurumun amaçları ve ihtiyaçları doğrultusunda değişmekle birlikte genel olarak yerel halk ile gerçekleştirilen gençlik çalışmalarını ve yaşlı merkezinde sürdürülen sosyal sorumluluk faaliyetlerini kapsıyor. Proje ile sosyal sorumluluk duygusu, aktif vatandaşlık, sosyal içerme konusunda farkındalık geliştirilmesi hedefleniyor. ESC Projesi kapsamında katılımcıların yol (mesafe limitine göre karşılanacak maksimum 275 Euro), yemek, konaklama, cep harçlığı gibi masraflar Avrupa Birliği’nden alınan hibe ile karşılanacak.

 

Göksenin Aktaş – İstanbul Gündemi

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.