Dolar 34,0973
%0.24
Euro 38,0933
%0.1
Altın 2.875,160
%1.62
Bist-100 9.900,00
%-0.76

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

Belediye Başkanı İsmail Erdem´den Kurban Bayramı Mesajı

  • İstanbul Gündemi
  • 31.08.2017 - 23:14

Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, Kurban Bayramı nedeniyle yayınladığı mesajda Sancaktepe halkının ve tüm İslam leminin bayramını kutladı.

Başkan İsmail Erdem yayınladığı mesajda şunları belirtti: ? Bayramlar, insanlar arasındaki karşılıklı sevgi ve saygının perçinlendiği; birbirleriyle olan dargınlıklarını unutulduğu; milli ve dini duyguların, inançların, örf ve adetlerin uygulanıp sergilendiği;  bir toplumda millet olma şuurunun kuvvetlendiği manevi değeri çok önemli günlerdir.

Bizim inancımızda ve anlayışımızda bu yüzden bayramlaşmak barışmaktır, kucaklaşmaktır,  yardımlaşmaktır. Bunun en önemli ödülü ise yakınlaşmaktır. Diğer yandan Bayramlar, sevginin, şefkatin, vefanın, merhametin, dayanışmanın doruk noktaya ulaştığı günlerdir. Zenginin yoksulu, varlık sahibinin ihtiyaç sahibini, hayırseverlerin yetimleri sevindirmesi için bir fırsattır bayramlar. Bizi asırlardır birbirimize bağlayan, birbirimize kardeş kılan bu yardımlaşma ve dayanışma ruhudur.

İnanıyorum ki, kardeşliğe daha çok ihtiyacımız olduğu şu günlerde, birbirimize her zamankinden daha sıkı sarılacak, bu ülkenin dört bir yanında yeniden ocaklarımızı şenlendireceğiz, gözyaşlarını silerek insanlarımızın yüzlerini yeniden güldüreceğiz.   Bu bayramda da bu davranışı göstererek hayatımızın her döneminde aynı halis niyet ve düşüncelere bağlı olarak, ilişkilerimizi sürdüreceğiz.

Bayram sevincinin ve coşkusunun yılın her gününde yaşanması temennisiyle tüm Sancaktepe´li komşularımızın , vatandaşlarımızın, İslam Dünyası´nın Kurban Bayramı´nı kutluyorum. Bayram vesilesiyle özellikle Arakan başta olmak üzere İslam Dünyası´nda  akan kanın ve yaşanan çatışmaların sona ermesini temenni ediyor, kardeşlik bağlarının yeniden tesis edilmesi ümidiyle, huzur içinde nice bayramlara erişmemizi diliyorum. Bayramınız mübarek olsun. ? dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.