Dolar 34,0829
%0.2
Euro 38,0422
%-0.04
Altın 2.834,670
%0.19
Bist-100 9.976,00
%2.06

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

Bayrampaşa’da Uluslararası Şehit ve Devlet Büyükleri Emanetleri Sergisi’ne yoğun ilgi

  • İstanbul Gündemi
  • 25.10.2021 - 16:56

29 Ekim’e kadar ziyaret edilebilecek serginin açılışına katılan Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, “Ülkemiz dünden bugüne nice şehitler vermiş ve önemli devlet adamları çıkarmıştır. Kahraman şehitlerimizi ve devlet büyüklerimizi genç kuşaklara anlatmak amacıyla böyle bir sergiye ev sahipliği yapıyoruz” dedi.

73. Uluslararası Şehit ve Devlet Büyükleri Emanetleri Sergisi Bayrampaşa Belediyesi’nin ev sahipliğinde Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi’nde açıldı. Serginin açılışına Başkan Atila Aydıner’in yanı sıra Bayrampaşa Kaymakamı Dr. Soner Şenel, 8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal‘ın oğlu eski milletvekili Ahmet Özal, AK Parti Bayrampaşa İlçe Başkanı Ersin Saçlı, Bayrampaşa İlçe Müftüsü Yılmaz Küçük, Bayrampaşa Belediyesi meclis üyeleri, dernek ve vakıf temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.

Serginin açılışında şehitler için saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu. Şehitlerimizin ve devlet büyüklerinin kıyafet ve eşyalarına yer verildiği sergi 29 Ekim Cuma gününe kadar ziyaret edilebilecek.

AYDINER: ‘‘TÜM VATANDAŞLARIMIZI SERGİMİZE BEKLİYORUZ’’

Serginin açılışında konuşan Başkan Aydıner, “Ülkemiz dünden bugüne nice şehitler vermiş ve önemli devlet adamları çıkarmıştır. Kahraman şehitlerimizi ve devlet büyüklerimizi genç kuşaklara anlatmak amacıyla böyle bir sergiye ev sahipliği yapıyoruz. Vatanımız ve milletimiz için şehadet şerbetini içmiş aziz şehitlerimiz ile ülkemize hizmet etmiş devlet büyüklerimizin hatıralarını görmek isteyen tüm vatandaşlarımızı sergimize bekliyoruz” dedi.

Göksenin Aktaş / İstanbul Gündemi

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.