Dolar 34,1810
%0.13
Euro 38,1487
%-0.25
Altın 2.929,660
%-0.13
Bist-100 9.829,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

Bayrampaşa’da ilk ders heyecanı

  • İstanbul Gündemi
  • 12.09.2022 - 14:00

Yaz tatilinin bitmesiyle birlikte Türkiye genelinde milyonlarca öğrenci ve öğretmen ders başı yaptı. 2022-2023 eğitim ve öğretim yılı, tüm yurtta olduğu gibi, Bayrampaşa’da da törenlerle başladı.

Sergiledikleri halk oyunları gösterileri büyük beğeni topladı

Prof. Muharrem Ergin İlkokulu’nda düzenlenen yeni eğitim ve öğretim yılı açılış törenine Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner’in yanı sıra Bayrampaşa Kaymakamı Dr. Soner Şenel, Bayrampaşa İlçe Milli Eğitim Müdürü Suat Mamur, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı. İstiklal Marşı ve saygı duruşu ile başlayan tören, protokol konuşmaları ve öğrencilerin gösterileri ile devam etti. Öğrenciler, sergiledikleri halk oyunları gösterileri ile büyük beğeni topladı.

Öğrencilere burs müjdesi

Törende konuşan Başkan Atila Aydıner, “2022-2023 eğitim-öğretim yılının ilçemiz ve ülkemiz için hayırlı olmasını temenni ediyor, geleceğimizin teminatı sevgili öğrencilerimize ve kıymetli öğretmenlerimize başarılar diliyorum. Biz biliyor ve inanıyoruz ki, eğitime yapılan yatırırım doğrudan bir ülkenin geleceğine yapılan yatırımdır. Bu nedenle hükümetimiz ve eğitim kurumlarımız ile koordineli biçimde imkânlarımız çerçevesinde öğrencilerimize destek olmayı sürdüreceğiz. Bu yıl yine binlerce öğrencimize burs vereceğiz. Okullarımıza da lojistik desteğimizi devam ettireceğiz” dedi. Konuşmasının ardından ilçe protokolü ile sınıfları ziyaret eden Başkan Aydıner, öğrencilerle sohbet etti ve onlara başarılar diledi.

Göksenin Aktaş - İstanbul Gündemi

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.