Dolar 34,0829
%0.2
Euro 38,0422
%-0.04
Altın 2.834,670
%0.19
Bist-100 9.976,00
%2.06

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan Yazıcı’dan yerel seçim mesajı! ‘İstanbul’umuzu yeniden milli görüş belediyeciliğiyle tanıştıracağız’

Başkan Yazıcı’dan yerel seçim mesajı! ‘İstanbul’umuzu yeniden milli görüş belediyeciliğiyle tanıştıracağız’

Partisinin Ümraniye ile Maltepe kongrelerine katılarak teşkilat mensupları ve partilileriyle bir araya gelen Saadet Partisi İstanbul İl Başkanı Ömer Faruk Yazıcı, “İsrail’le olan ticaret hacmimiz büyüyor. Bu nasıl bir Müslümanlık?” diye konuştu.

  • İstanbul Gündemi
  • 06.11.2023 - 11:04

Kongrelerde konuşan Saadet Partisi İstanbul İl Başkanı Ömer Faruk Yazıcı, Filistin ve yaklaşan yerel seçimlerle ilgili önemli mesajlar verdi.

İŞTE BAŞKAN YAZICI’NIN O SÖZLERİ:

“İsrail’in suyu, Manavgat’tan veriliyor. İsrail’in gıda malzemeleri, Mersin Limanı’ndan kalkan gemilerle sağlanıyor. Filistin’de kıtlık başlamışken katil İsrail’i biz doyuruyoruz. Yazıklar olsun! İsrail’in pilotları, Konya’da eğitildi. Bizim kardeşlerimizi, Allah’ın bizi kardeş kıldığı insanları bombalayan; tüm dünyanın gözü önünde tarihin en alçak soykırım girişimine soyunan İsrail’in uçakları; manevi başkentlerimizden olan Konya’da eğitildi. Her geçen gün İsrail’le olan ticaret hacmimiz büyüyor. Bu nasıl bir politika, bu nasıl bir Müslümanlık… Bugün dilsiz şeytanı oynarsanız tarih sahnesinde zalimlerle beraber aynı tiyatronun figüranı olarak yer alacaksınız!”

“BU YOL Kİ HAK YOLUDUR, DÖNME BİLMEYİZ, YÜRÜRÜZ!”

“Bizlerin de önünde türlü sınamalarla, dikenlerle dolu bir yol var. Kritik bir süreci geride bırakmışken şimdi yeni bir kritik sürece giriş yapıyoruz. İftira kampanyaları başlatacaklar, belki rızkımızla oynayacaklar, haysiyet cellatlığına soyunacaklar, en kutsal bildiğimiz şeyleri istismar edecekler ve en önemlisi bizleri, Saadet Partilileri yolundan döndürmeye çalışacaklar. Onlara buradan cevap vereyim: Ne yaparsanız yapın, biz asla yolumuzdan dönmeyeceğiz. Çünkü şairin de dediği gibi.. ‘‘Bu yol ki hak yoludur, dönme bilmeyiz, yürürüz!”

“İSTANBUL’UMUZU YENİDEN MİLLİ GÖRÜŞ BELEDİYECİLİĞİ İLE TANIŞTIRACAĞIZ”

“Bu yol, Kudüs’ü İslam toprağı yapan Hz. Ömer’in yoludur. Bu yol, Kudüs’ü esaretten kurtaran Selahaddin Eyyübi’nin yoludur. Bu yol, bizlere Anadolu’nun kapısını açan Sultan Alparslan’ın yoludur. Bu yol, İstanbul’u bizlere miras bırakan Sultan Fatih’in yoludur. Bu yol, yaşadığı asrın en siyasi padişahlarından, Siyonistlerin korkulu rüyası Sultan Abdülhamid Han’ın yoludur. Bu yol, bizlere Hocalık yapan, bizlere önderlik yapan, ortaya koyduğu Milli Görüş fikriyatını bahşeden Erbakan Hocamızın yoludur! Bizler, bu yol üzere giderek İstanbul’umuzu yeniden Milli Görüş Belediyeciliği ile tanıştıracağız.”

 

Göksenin Aktaş – İstanbul Gündemi

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.