Dolar 34,1282
%-0.02
Euro 38,0912
%0.46
Altın 2.896,770
%0.39
Bist-100 10.032,00
%1.46

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan Yazıcı’dan ‘millete hizmet’ vurgusu

Başkan Yazıcı’dan ‘millete hizmet’ vurgusu

Saadet Partisi İstanbul İl Başkanlığı tarafından “İnanç, azim ve kararlılıkla Saadet Burada!” temalı toplantı gerçekleştirildi. Yoğun katılımın olduğu toplantıda, yapılan çalışmalar değerlendirilirken, gerçekleştirilecek faaliyetler de ele alındı.

  • İstanbul Gündemi
  • 12.06.2023 - 10:18

Her kademeden partilinin yer aldığı toplantıya; İl Başkanı Ömer Faruk Yazıcı, milletvekilleri, genel merkez yöneticileri, ilçe başkanları, il yöneticileri ve partililer katıldı.

“MİLLETİMİZİN MENFAATLERİ İÇİN ÇALIŞACAĞIZ”

Sahada ve TBMM’de millet için çalışacaklarının altını çizen Başkan Yazıcı, Twitter hesabından “Saadet Partimizin İstanbul Teşkilatları olarak “İnanç, azim ve kararlılıkla Saadet Burada!” temalı toplantımızı Milletvekillerimizin katılımlarıyla gerçekleştirdik. Ezelden beri süregelen ve ebede kadar sürecek olan kadim mücadelenin emektarları ile yeniden bismillah dedik. Toplantımıza katılarak gücümüze güç, inancımıza inanç katan kıymetli Milletvekillerimize teşekkür ediyorum. Milletimize sözümüzdür: TBMM’de hiçbir çıkar hesabına teslim olmadan milletimizin menfaatleri için çalışacağız” mesajını paylaştı.

 

Göksenin Aktaş – İstanbul Gündemi

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.