Dolar 34,1666
%0.01
Euro 38,1901
%0.06
Altın 2.925,920
%0.2
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

Başkan Şükrü Genç’e bir ödül daha

  • İstanbul Gündemi
  • 08.06.2022 - 11:14

Kentlerin gelişimine, güzelleşmesine ve marka değerinin yükselmesine doğrudan etki sağlayan projeleri değerlendiren Özel Kalem Yerel Yönetim Ödülleri Töreni‘nin 12.si İBB Cemal Reşit Rey Konser Salonu’nda gerçekleşti.

16 belediye başkanı ödül aldı

12 kategoride 22 proje ve 16 belediye başkanının ödül aldığı törende Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, Breeam Sertifikalı Yeşil Ana Hizmet Binası ile Çevre Koruma Kategorisi’nde Yılın Büyükşehir İlçe Belediye Başkanı Ödülü’ne layık görüldü. Başkan Genç, ödülünü İBB Cemal Reşit Rey Konser Salonu Yöneticisi Özlem Göçer’in elinden aldı. Ödül töreninin ardından belediye başkanlarından oluşan koro kulakların pasını sildi.

“Bu ödülü çalışma arkadaşlarım adına alıyorum”

Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç yaptığı konuşmada, “Biz bu ödülü yapmış olduğumuz uluslararası Breeam Sertifikası alan, yapımı sırasında hiçbir kişinin burnunun bile kanamadığı, su ve enerji kullanımında büyük tasarruf sağlayan, yeşil, engelsiz Ana Hizmet Binamız için aldık. Böyle bir ödüle layık görülmek bizim için çok önemli. Bu ödülü çalışma arkadaşlarım adına alıyorum” ifadelerini kullandı.

Göksenin Aktaş-İstanbul Gündemi

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.